Search
Generic filters
Reox 700 2 - Revox lanserer platespilleren Studiomaster T700

Revox lanserer platespilleren Studiomaster T700

Se Revox første platespiller på lenge.

De holdt på å gå i glemmeboken. Det tradisjonsrike selskapet som ble startet så langt tilbake som i 1948, forsvant fra radaren for over 10 år siden, og har knapt vært synlig siden. Men nå er Revox på full fart tilbake med hi-fi, hjemmekino, og nå; en platespiller.

Den første på over 30 år faktisk.

Les om vårt besøk hos Revox her

Reox 700 4 - Revox lanserer platespilleren Studiomaster T700De kaller den Studiomaster T700, og spilleren som er utviklet i Tyskland, ser temmelig påkostet ut etter bildene å dømme.

Innvendig har spilleren et innebygget phono-trnn, og en kvartsstyrt motor med en optisk sensor, som skal gjøre det mulig å komme ned i 0,02 prosent hastighetsavvik.

6 platespillere for nybegynnere

Reox 700 3 - Revox lanserer platespilleren Studiomaster T700Små dipvitjser på undersiden kan brukes for å stille inn korrekt belastning til pickupen. Skulle man velge noe annet enn den medfølgende MC-pickupen Ortofon Quintet Bronze.

annonse

Topplaten er i herdet glass med peketaster for start, stopp og hastighetsvalg, og spilleren leveres med en aluminiumsarm trukket i karbonfiber, som sørger for å holde resonanser nede i 12- 14 hz området.

annonse
" style="text-align:center;margin-bottom:20px;width:930px;" class="hidead desktopads deskad">

Reox 700 1 - Revox lanserer platespilleren Studiomaster T700Studiomaster T700 har ikke fått noen offisiell salgsdato, men prisen er oppgitt til 3500 Euro, rundt 35.000 kr altså.

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

SOMMERTILBUD
6 UKER LB+
FOR KUN 6 KR
Full tilgang til hele lydogbilde.no i sommer for kun 6 kr!
PRØV i 6 UKER
close-link