TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Toucan Solutions – videokonferanse og ringeklokker

Toucan Solutions lanseres i Norden med smarthjem-produkter.

forfatter
Publisert 13.07.22 - 10:09

Trådløse ringeklokker, overvåkningskameraer eller webkameraer? Toucan Solutions er nylig introdusert i Norden, og de har alt dette, og mer til. På den ene siden lager de videodørklokke, flomlyskamera og sikkerhetskameraer, at trådløst selvsagt. På den andre siden lager de konferansehøyttalere, webkameraer og videokonferanse-systemer.

119811 conference
Toucan Solutions videokonferanse

Det finnes høyttalere og kameraer for møterom, og mindre utgaver for hjemmekontoret, som med et enkelt grensesnitt skal være enkle å bruke. Selv for de med lite utviklet teknisk forståelse, får vi håpe.

119813 lifestyle 2
Hjemmekontor

Webkameraene kan monteres på skjermen eller et stativ, og har 1080 HD-oppløsning. Man kan koble opp en trådløs høyttaler med toveis kommunikasjon, for bedre lyd, og da har man et komplett og kompakt videokonferanse-oppsett på hjemmekontoret.

Kameraovervåkning med Toucan-kameraer, foregår med kryptert skylagring 24/7, og man trenger ikke noe abonnement for å vise eller lagre opptak.

Produktene fra Toucan er allerede klare for butikkene.

WEB Toucan Home 199

Toucan Smart Home

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
Nye lamper av gamle CD-er og fiskenett med 3D-print teknologi Lysprodusenten Signify introduserer en ny kolleksjon av 3D-printede lamper i gjenbrukte og gjenvinnelige materialer under navnet Philips MyCreation. 
Smart overvåkning og webkameraer Toucan Solutions lanseres i Norden med smarthjem-produkter.
Nye robotstøvsugere i mellomklassen iRobot utvider sortimentet sitt med to nye robotstøvsugere i mellomklassen
Få soloppgangen inn på soverommet Sommernyhetene fra Philips Hue byr på morgensol på soverommet og lyse netter på terrassen.
Halvdum smart hage gir deg grønne fingre Click & Grow Smart Garden 9 Pro selger seg på å være spekket med smart-teknologi, men egentlig er den nesten like dum som en vanlig altankasse.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend