TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Toucan Solutions – videokonferanse og ringeklokker

Toucan Solutions lanseres i Norden med smarthjem-produkter.

forfatter
Publisert 13.07.22 - 10:09

Trådløse ringeklokker, overvåkningskameraer eller webkameraer? Toucan Solutions er nylig introdusert i Norden, og de har alt dette, og mer til. På den ene siden lager de videodørklokke, flomlyskamera og sikkerhetskameraer, at trådløst selvsagt. På den andre siden lager de konferansehøyttalere, webkameraer og videokonferanse-systemer.

119811 conference
Toucan Solutions videokonferanse

Det finnes høyttalere og kameraer for møterom, og mindre utgaver for hjemmekontoret, som med et enkelt grensesnitt skal være enkle å bruke. Selv for de med lite utviklet teknisk forståelse, får vi håpe.

119813 lifestyle 2
Hjemmekontor

Webkameraene kan monteres på skjermen eller et stativ, og har 1080 HD-oppløsning. Man kan koble opp en trådløs høyttaler med toveis kommunikasjon, for bedre lyd, og da har man et komplett og kompakt videokonferanse-oppsett på hjemmekontoret.

Kameraovervåkning med Toucan-kameraer, foregår med kryptert skylagring 24/7, og man trenger ikke noe abonnement for å vise eller lagre opptak.

Produktene fra Toucan er allerede klare for butikkene.

WEB Toucan Home 199

Toucan Smart Home

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Veldressert Hvordan klarer en robotstøvsuger seg midt blant flytteesker og pakkemateriale? Spiser den opp alt på sin vei, eller klarer den likevel å holde rent?
Ta kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser fullt så lave tall som det pleier å gjøre i november, er det nok ikke lenge til vinteren er over oss. Og med vinter og kulde følger høye strømkostnader.
Philips Hue på juletreet Signify har nettopp lansert Philips Hue Festavia, som er en smart lyslenke til juletreet.
Smart varmeovn sparer penger Den kalde årstiden betyr høyere strømforbruk, men med appstyring kan du selv ta kontrollen over strømregningen.
Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.
Liten og lettplassert Å løse et godt innendørsklima trenger hverken være så vanskelig eller dyrt.
Følg Lyd & Bilde