TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Smart-lys med tre-look

Nanoleaf Elements er smarte lyspaneler som ikke ligner på lamper. Og som etterligner naturens fargespill.

forfatter
Publisert 06.06.21 - 08:00

Nanoleaf Elements er en ny serie av smart-lyspaneler fra Nanoleaf. Som navnet antyder er det naturen og elementene som er inspirasjonen.

Vi har tidligere testet de moduloppbygde Aurora-lyspanelene fra Nanoleaf. Men med denne har de valgt en mer subtil stil. Elements-panelene har nemlig tremønster, som betyr at de også er ganske pene når lyset er skrudd av. Og likt som tidligere kan de settes opp i formasjoner og mønstre på veggen, etter smak og budsjett. Panelene kan settes fast med den medfølgende dobbeltsidige teipen.

Panelene har en tremønstret overflate som gjør at de ikke ligner avskrudde lamper når de er slukket. (Foto: Nanoleaf)

Lyspanelene kan lyse i nyanser av naturlig lys (1500K-4000K), men det mest interessante er «scenene,» som er animasjon av lys. Nanoleaf Elements har et bredt spekter av lys fra kaldt til varmt og leveres med 11 utvalgte lysscener fra «knitrende ild» til beroligende foss.»

Lyset kan styres med den medfølgende manuelle kontrolleren eller ved hjelp av Nanoleaf App, Apple Home eller Google Home Apps, hvor det er tilgang til flere funksjoner.

Nanoleaf Elements kan kjøpes på Nanoleafs nettbutikk, samt hos Elkjøp. Det finnes også et startkit med 7 lyspaneler til 2.299 kroner og en utvidelsespakke med ytterligere 3 paneler til 800 kroner.

Vi kommer tilbake med en test av produktet.

Nanoleaf

Panelene kan arrangeres i mønstre på veggen. Når det gjelder innredning ville vi nok flyttet Q Acoustics-høyttalerne litt ut i fra hjørnet. (Foto: Nanoleaf)

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Følg Lyd & Bilde