Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Smart-lys med tre-look

Nanoleaf Elements er smarte lyspaneler som ikke ligner på lamper. Og som etterligner naturens fargespill.

Skrevet av / 06.06.21 - 08:00
Smart-lys med tre-look

Nanoleaf Elements er en ny serie av smart-lyspaneler fra Nanoleaf. Som navnet antyder er det naturen og elementene som er inspirasjonen.

Vi har tidligere testet de moduloppbygde Aurora-lyspanelene fra Nanoleaf. Men med denne har de valgt en mer subtil stil. Elements-panelene har nemlig tremønster, som betyr at de også er ganske pene når lyset er skrudd av. Og likt som tidligere kan de settes opp i formasjoner og mønstre på veggen, etter smak og budsjett. Panelene kan settes fast med den medfølgende dobbeltsidige teipen.

Panelene har en tremønstret overflate som gjør at de ikke ligner avskrudde lamper når de er slukket. (Foto: Nanoleaf)

Lyspanelene kan lyse i nyanser av naturlig lys (1500K-4000K), men det mest interessante er “scenene,” som er animasjon av lys. Nanoleaf Elements har et bredt spekter av lys fra kaldt til varmt og leveres med 11 utvalgte lysscener fra “knitrende ild” til beroligende foss.”

Lyset kan styres med den medfølgende manuelle kontrolleren eller ved hjelp av Nanoleaf App, Apple Home eller Google Home Apps, hvor det er tilgang til flere funksjoner.

Nanoleaf Elements kan kjøpes på Nanoleafs nettbutikk, samt hos Elkjøp. Det finnes også et startkit med 7 lyspaneler til 2.299 kroner og en utvidelsespakke med ytterligere 3 paneler til 800 kroner.

Vi kommer tilbake med en test av produktet.

Nanoleaf

Panelene kan arrangeres i mønstre på veggen. Når det gjelder innredning ville vi nok flyttet Q Acoustics-høyttalerne litt ut i fra hjørnet. (Foto: Nanoleaf)

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen? Bli abonnent. Allerede abonnent? Logg inn

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B abonnement finner du her.

Automatisk rengjøring i opptil 60 dager

Takk og farvel Chromecast

Stavmiksere som kutter ledningen

Ny robotstøvsuger fra Xiaomi

En ny fremtid for batteridrevne produkter

Nytenkende stavmikser fra Bosch

Scroll to Top