TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Slutt for Apples HomePod

Apple fjerner smarthøyttaleren HomePod fra sortimentet, og sier de i stedet vil satse på lillebroren HomePod Mini.

forfatter
Publisert 15.03.21 - 13:15

Apple er tydeligvis i gang med vårrengjøringen: Nylig droppet de iMac Pro, og nå er det smarthøyttaleren HomePod som får fyken. Det skriver nettstedet Tech Crunch.

– HomePod Mini har vært en hit siden den debuterte forrige høst, og tilbyr kunder fantastisk lyd, en intelligent assistent og en smarthjemskontroll for bare 99 dollar. Vi fokuserer våre krefter på HomePod Mini nå, bekrefter Apple til Tech Crunch.

Les også Slutt for den råeste iMac-en Apple erstatter ikke iMac Pro.

Apple bedyrer imidlertid at de vil fortsette å gi HomePod softwareoppdateringer, samt service og support via Apple Care.

Vellydende smarthøyttaler

«-HomePod har meget god lyd, og er lett å bruke. Men smartstyringen virker for rigid og traust.» skrev vi da vi testet Apple HomePod mot andre smarthøyttalere i 2019.

En på mange måter lovende modell, men nå har Apple altså bestemt seg for å droppe den.

Dermed står man – inntil videre- igjen med lillebroren HomePod Mini hvis man vil ha en Apple smarthøyttaler med Siri stemmestyring. Den er imidlertid ikke offisielt tilgjengelig for salg her til lands, ennå.

Apple HomePod Mini. (Foto: Apple)

Det forventes at Apple holder en ny produktlansering 23. mars, men det gjenstår å se om den bringer noe nytt innen smarthøyttalere.

Les også Råtøff trådløshøyttaler fra Huawei Huaweis første hi-fi-høyttaler imponerer. Ikke rart, når det er Devialet som står for lyden.
Huawei Sound X spread

 

 

 

 

 

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Et helselaboratorium i miniatyr Å holde orden på helsen for å ha et så bra og kvalitativt liv som mulig er viktig. Men det er ikke alltid du tar deg tid til å besøke legen for å sjekke generell status. Med mindre du virkelig føler deg syk selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generasjon med kraftigere støvsuging og bedre moppvasking.
Skarpe og kloke kameraer D-Links nye overvåkningskameraer til hjemmet har 2K-oppløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på helsa Hold styr på vekten og helsa med Body Scan.
lbpluss
Null hull! Oral-B iO10 bruker kunstig intelligens til å guide deg i sanntid når du børster tennene.
Følg Lyd & Bilde