Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Pizzeria på terrassen

Nå kan du bake din egen sprøe pizza med Cozze i stedet for å vente en halv time på å få en lunken, fuktig pizza levert av sykkelbudet.

Skrevet av / 08.05.23 - 15:33
Pizzeria på terrassen

Det er en grunn til at pizza er verdens mest populære fast food. Men hvis den skal være deilig og sprø, kreves det ekstremt høy temperatur – faktisk dobbelt så varmt som den vanlige ovnen på kjøkkenet!

Cozze er en pizzaovn for hjemmebruk som kan gi deg din egen italienske pizzeria på terrassen din (du må selv dekke til med rødrutete duker og stearinlys i vinflasker). Pizzeriaet kan være åpent året rundt, og ifølge pressemeldingen tar det bare to minutter å bake en sprø pizza.

Og så må man så klart legge til tiden det tar å forberede fyllet og pizzadeigen.

Les også Ny elektrisk pizzaovn til både ute og inne Enten du foretrekker elektrisk, gass, kull eller ved, finnes det nå en pizzaovn for deg i Ooni-serien.

Cozze pizzaovn er rask å tenne med et enkelt trykk, da den varmes opp med gass fra vanlig gassflaske. Pizzasteinen på 17 tommer er inkludert, mens en gassregulator må kjøpes separat.

Ovnrommet har en diameter på 42,5 cm og en høyde på 8,5 cm, noe som gjør det mulig å tilberede calzone (innbakt pizza) og steke grønnsaker, kjøtt, fjærfe og fisk.

Man kan kjøpe til et praktisk utebord med hjul. (Foto: Cozze)

Cozze pizzaovn 17″ gas koster 4.399 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lover kaffe med baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Batteridrevet traktor fra Ryobi

En enklere hverdag med nye hvitevarer fra Samsung

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

iRobot videreutvikler sin bestselgende robotstøvsuger.

Lyd & Bilde
Scroll to Top