Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ooni lanserer ny pizzaovn med to stekesoner

Perfekt for pizzaelskere: Oonis nye pizzaovn lar deg steke to pizzaer samtidig!

Skrevet av / 15.05.24 - 13:05
Ooni lanserer ny pizzaovn med to stekesoner

Den nye pizzaovnen er på 24 tommer (ca. 60 centimeter) og har to stekesoner med individuell temperaturkontroll i hver av sonene. Dermed øker både kapasiteten og funksjonaliteten, slik at du kan tilberede ulike ingredienser eller lage to pizzaer samtidig. Ovnen går på gass, og temperaturen i ovnen leses av via den innebygde digitale temperaturmåleren eller via Oonis mobil-app.

De to stekesonene kan styres uavhengig av hverandre via to gassbrennere, slik at man kan tilberede to retter om gangen, f.eks. kjøtt og grønnsaker. Det kan være opptil 100 graders temperaturforskjell mellom sonene. Ooni Koda 2 Max har plass nok til en 20-tommers (ca. 50 cm) New York-style pizza eller to mindre pizzaer.

  

Moderne ovnteknologi

Koda 2 Max er utstyrt med den energieffektive Ooni G2 Gas Technology, som Oonis team av designere og ingeniører har brukt over to år på å utvikle. Teknologien skal sørge for jevn varme i hele ovnen, redusere oppvarmingstiden mellom steking og maksimere energieffektiviteten, lover produsenten.

De to kraftige gassbrennerne styres hver for seg via to knotter plassert på siden av ovnen, og har automatisk gnisttenning. En avtakbar glassrute gir fri sikt inn i ovnen, samtidig som den holder på varmen og gjør ovnen mer energieffektiv.

Følg med på mobilen

På fronten av ovnen sitter et digitalt termometer som kontinuerlig viser lufttemperaturen i de to stekesonene, men man kan også overvåke temperaturen fra mobilen via Oonis nye Connect-funksjon, som bruker Bluetooth til å lese av temperaturen og sende varsler. Til termometeret kobles også de to medfølgende steketermotrene, slik at temperaturen på kjøttet kan måles under tilberedningen for et optimalt resultat. Pizzaovnen når en temperatur på 500 °C på kun 30 minutter.

Ooni Koda 2 Max kan forhåndsbestilles fra 28. mai. Anbefalt utsalgspris er 11.490 kroner.

Mikael Hansen
(f.1982): Frilansjournalist i L&B Home. Mikael begynte som teknologijournalist i Gamereactor i 2006. Derfra gikk han til magasinet GEAR, der han også fikk bred erfaring foran kamera. En mastergrad senere kom han tilbake som journalist i Lyd & Bilde og senere som redaktør for TechRadar. Mikael skriver om alt fra PC-er til smartmobiler, smart home, lyd og gaming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Scroll to Top