Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nye produkter til kjæledyr fra Xiaomi

Snart kommer to nye smart home-produkter fra Xiaomi til Norge, og denne gang er målgruppen kjæledyrene i familien

Skrevet av / 31.08.22 - 15:36
Nye produkter til kjæledyr fra Xiaomi

Xiaomi Smart Pet Feeder et av de to første kjæledyrsproduktene som kommer til Norge. Det er snakk om en automatisk matskål som hovedsakelig er laget for katter og små hunder. Fôreautomaten rommer opptil 3,6 liter med, som tilsvarer 1,8 kilo tørrôr – nok til å mate en katt eller en mindre hund i opptil 20 dager.

Hvis man skulle være uheldig og få et strømbrudd, kjører den også på AA-batterier som backup, forsikrer produsenten.

Den automatisk luken fordeler mat i den innebygde skålen, med flere forskjellige innstillinger som kan endres fra Xiaomis Home app. Her kan man endre fordelingen av mat, holde styr på når det skal fylles opp igjen med mat, samt stille inn tidspunkt, og med hvilke tidsintervaller det skal fôres.

xiaomi petfeeder
(Foto: Xiaomi)

Vannskål med rennende vann

Det andre produktet som Xiaomi lanserer til kjæledyr er Xiaomi Smart Pet Fountain. En vannskål med rennende vann. Den kan romme opptil to liter vann, som tilsvarer behovet til en fullvoksen katt i opptil en uke. Gjennom appen kan man overvåke status på vannet.

Produktene selges i Norge i fjerde kvartal 2022. Utsalgspriser vil bli annonsert på et senere tidspunkt, opplyser Xiaomi.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top