TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Nye produkter til kjæledyr fra Xiaomi

Snart kommer to nye smart home-produkter fra Xiaomi til Norge, og denne gang er målgruppen kjæledyrene i familien

forfatter
Publisert 31.08.22 - 15:36

Xiaomi Smart Pet Feeder et av de to første kjæledyrsproduktene som kommer til Norge. Det er snakk om en automatisk matskål som hovedsakelig er laget for katter og små hunder. Fôreautomaten rommer opptil 3,6 liter med, som tilsvarer 1,8 kilo tørrôr – nok til å mate en katt eller en mindre hund i opptil 20 dager.

Hvis man skulle være uheldig og få et strømbrudd, kjører den også på AA-batterier som backup, forsikrer produsenten.

Den automatisk luken fordeler mat i den innebygde skålen, med flere forskjellige innstillinger som kan endres fra Xiaomis Home app. Her kan man endre fordelingen av mat, holde styr på når det skal fylles opp igjen med mat, samt stille inn tidspunkt, og med hvilke tidsintervaller det skal fôres.

xiaomi petfeeder
(Foto: Xiaomi)

Vannskål med rennende vann

Det andre produktet som Xiaomi lanserer til kjæledyr er Xiaomi Smart Pet Fountain. En vannskål med rennende vann. Den kan romme opptil to liter vann, som tilsvarer behovet til en fullvoksen katt i opptil en uke. Gjennom appen kan man overvåke status på vannet.

Produktene selges i Norge i fjerde kvartal 2022. Utsalgspriser vil bli annonsert på et senere tidspunkt, opplyser Xiaomi.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Følg Lyd & Bilde