TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Ny smart elektrisk tannbørste guider deg gjennom tannpussen

Oral-B iO10 bruker kunstig intelligens til å guide deg i sanntid når du børster tennene. Slik skal du få tatt alle områdene i munnen

forfatter
Publisert 14.10.22 - 13:15

Jo dårligere du er til å børste tenner, desto mer penger må du bruke hos tannlegen på rensning, eller når du har fått hull i tennene.

Men med den nye smarte Oral-B iO10 elektrisk tannbørste får du hjelp av kunstig intelligens til å bedre tannpussen. Forhåpentligvis kan du dermed unngå de aller største summene hos tannlegen.

Den største nyheten er den nye iOSense, tannbørstens magnetiske lader, som samtidig fungerer som hub og som guider deg til hvordan, hvor og når du skal børste tennene for å få den optimale rengjøringen.

Seks lysfelt på laderen representerer forskjellige soner i munnen, og går fra blå til hvit når du er ferdig med den respektive børstesonen. Når alle lysene er hvite, har du børstet alle områdene lenge nok.

Oral-B iO10
En liten smiley på tannbørstens display viser deg når du har børstet tennene dine riktig og lenge nok. (Foto: Oral-B)

Hvis man børster for hardt lyser iOSense opp med rød farge, slik at du vet at du skal spare litt på kreftene.

Oral-B tilbyr også en app, som holder styr på målene dine og gir deg feedback etter hver tannpuss, i tillegg til at den lagrer børstehistorikk.

Oral-B kan kjøpes nå. Den veiledende utsalgsprisen er på 4.499 kroner.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Veldressert Hvordan klarer en robotstøvsuger seg midt blant flytteesker og pakkemateriale? Spiser den opp alt på sin vei, eller klarer den likevel å holde rent?
Ta kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser fullt så lave tall som det pleier å gjøre i november, er det nok ikke lenge til vinteren er over oss. Og med vinter og kulde følger høye strømkostnader.
Philips Hue på juletreet Signify har nettopp lansert Philips Hue Festavia, som er en smart lyslenke til juletreet.
Smart varmeovn sparer penger Den kalde årstiden betyr høyere strømforbruk, men med appstyring kan du selv ta kontrollen over strømregningen.
Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.
Liten og lettplassert Å løse et godt innendørsklima trenger hverken være så vanskelig eller dyrt.
Følg Lyd & Bilde