TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Ny smart elektrisk tannbørste guider deg gjennom tannpussen

Oral-B iO10 bruker kunstig intelligens til å guide deg i sanntid når du børster tennene. Slik skal du få tatt alle områdene i munnen

forfatter
Publisert 14.10.22 - 13:15

Jo dårligere du er til å børste tenner, desto mer penger må du bruke hos tannlegen på rensning, eller når du har fått hull i tennene.

Men med den nye smarte Oral-B iO10 elektrisk tannbørste får du hjelp av kunstig intelligens til å bedre tannpussen. Forhåpentligvis kan du dermed unngå de aller største summene hos tannlegen.

Den største nyheten er den nye iOSense, tannbørstens magnetiske lader, som samtidig fungerer som hub og som guider deg til hvordan, hvor og når du skal børste tennene for å få den optimale rengjøringen.

Seks lysfelt på laderen representerer forskjellige soner i munnen, og går fra blå til hvit når du er ferdig med den respektive børstesonen. Når alle lysene er hvite, har du børstet alle områdene lenge nok.

Oral-B iO10
En liten smiley på tannbørstens display viser deg når du har børstet tennene dine riktig og lenge nok. (Foto: Oral-B)

Hvis man børster for hardt lyser iOSense opp med rød farge, slik at du vet at du skal spare litt på kreftene.

Oral-B tilbyr også en app, som holder styr på målene dine og gir deg feedback etter hver tannpuss, i tillegg til at den lagrer børstehistorikk.

Oral-B kan kjøpes nå. Den veiledende utsalgsprisen er på 4.499 kroner.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Roboten flytter inn En luftrenserrobot som beveger seg i hjemmet og renser luften der det trengs. Kan det være noe?
Er luften ren? VINDSTYRKA er en ny og rimelig luftsensor fra Ikea, som kan måle luftkvaliteten i det smarte hjemmet.
Husqvarnas robotgressklippere trenger ikke kabel Husqvarna Nera robotklipperne trenger ikke kanttråd, og de fungerer i bratte skråninger.
Segways robotklipper ser hindre GPS-styrt robotklipper uten kanttråd med AI-teknikk.
Sonos lar deg snakke med Alexa Til våren utvides Sonos smarte høyttalere med Amazons stemmeassistent Alexa
Følg Lyd & Bilde