Ny generasjon fra Ring

Rings nyeste generasjon av alarmer skal være et praktisk og fleksibelt hjemmesikkerhetssystem, som man kan installere selv.
Annonse
Annonse
forfatter

Vi har allerede anmeldt Ring Alarm, som er et fremragende komplett alarmsystem til hjemmet. Systemet var like lett å sette opp som å bygge med legoklosser. Oppsetningen var enkel og foregikk uten problemer, og sensorene fungerte akkuratt slik de skulle.

Les også
Alarmerende god alarm Ring Alarm Security Kit er et fremragende komplett alarmsystem til hjemmet som er enkelt å komme i gang med.

Nå er Ring klar med en oppdatert utgave av alarmsystemet, som kommer i et nytt stilrent design og med enda flere sikkerhetsfunksjoner, slik at det passer inn i alle typer hjem, det lover Ring i en pressemelding.

Blant annet er alarmtastaturet nytt og byr blant annet på hurtigvalgsknapper, så brukeren for eksempel kan utløse alaramen eller aktivere assistert overvåkning med et enkelt trykk på en knapp.

Ring Alarm kommer også med nye sensorer, som er mindre, mer kompakte og enklere å montere, slik at de kan plasseres på steder uten mye plass. (Foto: Ring)

Den nye generasjonen av Ring Alarm kommer også med nye sensorer, som er mindre, mer kompakte og enklere å montere, slik at de kan plasseres på steder uten mye plass.

Ring Alarm Outdoor Siren

Som helt nytt tilbehør lanserer Ring samtidig det nye alarmsystemet Alarm Outdoor Siren, slik at alle kan høre det dersom alarmen går av.

Annonse

Ring Alarm Outdoor Siren kan integreres sømløst med eksisterende Ring-produkter og kan stilles inn til å varsle både visuelt og med lyd, hvis alarmsystemet utløses.

Ring Alarm kan selvfølgelig også kobles til eksisterende Ring-overvåkningskameraer og -videoringeklokker. Det hele styres fra Ring-appen, hvor brukeren kan få overblikk over alle sine Ring-produkter, i tillegg til at alarmen også er kompatbile med utvalgte Alexa-enheter.

Pris og tilgjengelighet

Ring Alarm er tilgjengelig fra slutten av april til en veiledende utsalgspris på 2.782 kroner. Pakken består av en base, et tastatur, en kontaktsensor, en bevegelsesdetektor og rekkeviddeforlenger.

Ring Alarm Outdoor Siren er tilgjengelig fra slutten av mars til en veiledende utsalgspris på 894 kroner.

Annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.