Nyhet

Ny generasjon fra Ring

Rings nyeste generasjon av alarmer skal være et praktisk og fleksibelt hjemmesikkerhetssystem, som man kan installere selv.
forfatter

Vi har allerede anmeldt Ring Alarm, som er et fremragende komplett alarmsystem til hjemmet. Systemet var like lett å sette opp som å bygge med legoklosser. Oppsetningen var enkel og foregikk uten problemer, og sensorene fungerte akkuratt slik de skulle.

Alarmerende god alarm Ring Alarm Security Kit er et fremragende komplett alarmsystem til hjemmet som er enkelt å komme i gang med.

Nå er Ring klar med en oppdatert utgave av alarmsystemet, som kommer i et nytt stilrent design og med enda flere sikkerhetsfunksjoner, slik at det passer inn i alle typer hjem, det lover Ring i en pressemelding.

Blant annet er alarmtastaturet nytt og byr blant annet på hurtigvalgsknapper, så brukeren for eksempel kan utløse alaramen eller aktivere assistert overvåkning med et enkelt trykk på en knapp.

Ring Alarm kommer også med nye sensorer, som er mindre, mer kompakte og enklere å montere, slik at de kan plasseres på steder uten mye plass. (Foto: Ring)

Den nye generasjonen av Ring Alarm kommer også med nye sensorer, som er mindre, mer kompakte og enklere å montere, slik at de kan plasseres på steder uten mye plass.

Ring Alarm Outdoor Siren

Som helt nytt tilbehør lanserer Ring samtidig det nye alarmsystemet Alarm Outdoor Siren, slik at alle kan høre det dersom alarmen går av.

Ring Alarm Outdoor Siren kan integreres sømløst med eksisterende Ring-produkter og kan stilles inn til å varsle både visuelt og med lyd, hvis alarmsystemet utløses.

Ring Alarm kan selvfølgelig også kobles til eksisterende Ring-overvåkningskameraer og -videoringeklokker. Det hele styres fra Ring-appen, hvor brukeren kan få overblikk over alle sine Ring-produkter, i tillegg til at alarmen også er kompatbile med utvalgte Alexa-enheter.

Pris og tilgjengelighet

Ring Alarm er tilgjengelig fra slutten av april til en veiledende utsalgspris på 2.782 kroner. Pakken består av en base, et tastatur, en kontaktsensor, en bevegelsesdetektor og rekkeviddeforlenger.

Ring Alarm Outdoor Siren er tilgjengelig fra slutten av mars til en veiledende utsalgspris på 894 kroner.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.