TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Mer utendørsbelysning fra Philips Hue

Signify har avduket to nye Philips Hue utendørslamper.

forfatter
Publisert 26.01.22 - 10:00

Vinterkulden biter fortsatt, men vi er stadig nærmere varmere og lysere tider. Og det betyr mer tid utendørs og i hagen, et sted som selskapet bak de smarte Philips Hue-produktene, Signify, gjerne vil lyse opp på nye måter.

Signify er nå klar med to nye produkter, som utvider Philips Hue utendørsserien.

Først er den nye Philips Hue Inara, en vegglampe som «fremhever glødepærens varme lys,» ifølge produsenten.

Den svarte lampen har en vintage-stil og kommer med alle de smarte funksjonene du kjenner fra Philips Hue, men med et klassisk uttrykk.

Philips Hue Inara
Philips Hue Inara Filament vegglampe. (Foto: Signify)

«Inaras dempbare varme hvite lys gir terrassen eller verandaen litt mer eleganse, som skal sørge for en hyggelig atmosfære utendørs,» lover produsenten i sin pressemelding.

Et annet nytt produkt er Philips Hue Calla pedestallen i rustfritt stål, som utvider Philips Hues lavvolt-serie. Lampene er designet for å lyse opp og vise vei i hagen, og Signify lover at systemet er enkelt å sette opp og utvide. Den skal kun tilkobles den medfølgende forlengerkabelen til dine eksisterende Philips Hue lavvolts-lamper.

Philips Hue Calla Product
Philips Hue Calla pedestall i rustfritt stål. (Foto: Signify)

Pris og tilgjengelighet

Begge de nye produktene kan kjøpes fra d. 8. februar. Philips Hue Inara Filament vegglampe kommer koster 1.119 kroner, mens Philips Hue Calla pedestall i rustfritt stål koster 1.549 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Gjør deg klar til vinterens blackouts med en transportabel strømkilde Den transportable strømstasjonen kan drive kjøleskapet ditt i opptil 14 timer.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Følg Lyd & Bilde