TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Mer utendørsbelysning fra Philips Hue

Signify har avduket to nye Philips Hue utendørslamper.

forfatter
Publisert 26.01.22 - 10:00

Vinterkulden biter fortsatt, men vi er stadig nærmere varmere og lysere tider. Og det betyr mer tid utendørs og i hagen, et sted som selskapet bak de smarte Philips Hue-produktene, Signify, gjerne vil lyse opp på nye måter.

Signify er nå klar med to nye produkter, som utvider Philips Hue utendørsserien.

Først er den nye Philips Hue Inara, en vegglampe som «fremhever glødepærens varme lys,» ifølge produsenten.

Den svarte lampen har en vintage-stil og kommer med alle de smarte funksjonene du kjenner fra Philips Hue, men med et klassisk uttrykk.

Philips Hue Inara
Philips Hue Inara Filament vegglampe. (Foto: Signify)

«Inaras dempbare varme hvite lys gir terrassen eller verandaen litt mer eleganse, som skal sørge for en hyggelig atmosfære utendørs,» lover produsenten i sin pressemelding.

Et annet nytt produkt er Philips Hue Calla pedestallen i rustfritt stål, som utvider Philips Hues lavvolt-serie. Lampene er designet for å lyse opp og vise vei i hagen, og Signify lover at systemet er enkelt å sette opp og utvide. Den skal kun tilkobles den medfølgende forlengerkabelen til dine eksisterende Philips Hue lavvolts-lamper.

Philips Hue Calla Product
Philips Hue Calla pedestall i rustfritt stål. (Foto: Signify)

Pris og tilgjengelighet

Begge de nye produktene kan kjøpes fra d. 8. februar. Philips Hue Inara Filament vegglampe kommer koster 1.119 kroner, mens Philips Hue Calla pedestall i rustfritt stål koster 1.549 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Smarthjem: Bedre kaffe fra smart maskin Teknointeresserte kaffetørstinger bør definitivt vurdere en smart kaffemaskin. Smartere kaffe er bedre kaffe.
Smart hjelpemiddel for hobbygartnere Nyt nyplukkede grønnsaker året rundt takket være den smarte app-kontrollerte innendørshagen.
Nå kommer Segway med robotgressklippere Lover perfekt plen uten tilpasset kanttråd
Praktisk lader og stativ for hjemmekontoret Lader mobile, øreproppene, og passer på hodetelefonene dine.
Guds gave til hjemmet? I 2015 ble robotstøvsugeren årets julegave, og etter å ha vært et produkt som først og fremst lokket teknisk interesserte, er nå robotstøvsugeren noe som finnes i mange hjem.
Hei, Sonos! Skru på musikken Sonos er klar med sin egen stemmestyring til juni. Foreløpig uten støtte av Tidal, Spotify og Youtube Music.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend