Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Med en selvvarmende vest holder du deg varm i vinter

Dunjakker er flotte, men hvis du vil holde varmen på en high-tech måte, har Blåkläder løsningen.

Skrevet av / 17.12.23 - 10:00
Med en selvvarmende vest holder du deg varm i vinter

Blåkläder er godt kjent blant håndverkere for sine arbeidsklær, med alt fra kjeledresser og snekkerbukser til hansker og vernesko. Men det var en høyteknologisk løsning for kalde dager som fanget vår oppmerksomhet.

Det er en selvoppvarmende vest med innebygde varmebånd, noe som i seg selv ikke høres smartere ut enn å ha et varmeteppe under jakken. Problemet med en slik løsning er når du er i fysisk aktivitet og blir varm, eller når du beveger deg mellom ute og inne. Da blir varmen ganske uønsket. Men vesten inneholder teknologi fra Clim8 som overvåker kroppstemperaturen og regulerer varmen i vesten automatisk.

Foto: Blåkläder

Mange av kundene våre jobber i miljøer der litt ekstra varme kan utgjøre en stor forskjell. Varmevesten er et optimalt valg for alle som jobber i miljøer der temperaturen eller graden av fysisk anstrengelse varierer. I tillegg kan den brukes hele året og fungerer perfekt som et mellomlag til en skall- eller softshelljakke om vinteren», sier Peter Mönhage, svensk sjef i Blåkläder.

I appen kan du stille inn din egen profil basert på kjønn, vekt og om du er varm eller kald. Du kan også gjøre innstillinger for aktiviteter som utendørsarbeid, jakt eller skikjøring. Du kan også trykke på sensoren uten å ta av deg hanskene for å endre temperaturen.

Selve vesten er laget av et kviltet materiale med stretch og kan vaskes i maskin hvis du tar ut batteriet.

Pris og tilgjengelighet

Vesten er nå tilgjengelig i en damemodell (varenummer 3881) i størrelsene XS-3XL og en herremodell (varenummer 3880) i størrelsene XS-4XL for 3499 kroner.

Les mer hos Blåkläder

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top