TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Kule hvitevarer i farger

Bland farger og størrelser etter smak med Samsung Bespoke smart-hvitevarer.

forfatter
Publisert 12.05.21 - 15:00

«Bespoke» er det engelske ordet for «skreddersydd», og nettopp det individuelt tilpassede er ideen bak selskapets nye intelligente hvitevarer. Oversatt til norsk betyr det at de kan kombineres i forskjellige farger og størrelser.

En viktig egenskap ved kjøleskapet Beskope er fleksibiliteten. Kjøleskapet har et modulært design som gir muligheten til å velge enhetens størrelse og stil samt kombinere fryseren med et 1-dørsskap. De har også fleksible temperaturkontrollere til forskjellige rom, som gir deg muligheten til å kontrollere hvordan du oppbevarer maten din. Kjøleskapet fås også med en rekke forskjellige farger og teknologier:

No Frost, som hjelper deg med å holde en jevn temperatur i alle hjørner av kjøleskapet for å forbedre luftsirkulasjon. Slik at man slipper å finne en frosset agurk bakerst i grønnsaksskuffen.

All Around Cooling, som gir jevn kjøling i alle deler av kjøleskapet ved å kontinuerlig lese av og justere temperaturen og sirkulere kald luft fra strategisk plasserte ventiler.

Metal Cooling, som fanger kald luft og holder på den når døren åpnes og lukkes ofte, slik at man kan finne hva man leter etter uten at kulden forsvinner.

Digital Inverter Compressor. Ni sensorer sporer temperatur- og fuktighetsnivåer. Det gjør det mulig å oppnå ensartet avkjøling uten å konstant måtte stoppe og gjenstarte.

Bespoke-modellene fås i flere størrelser og som oppdelte og full høyde. Fargene og deres navn er et kjølig pust fra en annen tid: Glam Lavender, Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy, Clean Black, Cotta White, Inox og Black Stainless.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Følg Lyd & Bilde