Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Kule hvitevarer i farger

Bland farger og størrelser etter smak med Samsung Bespoke smart-hvitevarer.

Skrevet av / 12.05.21 - 15:00
Kule hvitevarer i farger

«Bespoke» er det engelske ordet for «skreddersydd», og nettopp det individuelt tilpassede er ideen bak selskapets nye intelligente hvitevarer. Oversatt til norsk betyr det at de kan kombineres i forskjellige farger og størrelser.

En viktig egenskap ved kjøleskapet Beskope er fleksibiliteten. Kjøleskapet har et modulært design som gir muligheten til å velge enhetens størrelse og stil samt kombinere fryseren med et 1-dørsskap. De har også fleksible temperaturkontrollere til forskjellige rom, som gir deg muligheten til å kontrollere hvordan du oppbevarer maten din. Kjøleskapet fås også med en rekke forskjellige farger og teknologier:

No Frost, som hjelper deg med å holde en jevn temperatur i alle hjørner av kjøleskapet for å forbedre luftsirkulasjon. Slik at man slipper å finne en frosset agurk bakerst i grønnsaksskuffen.

All Around Cooling, som gir jevn kjøling i alle deler av kjøleskapet ved å kontinuerlig lese av og justere temperaturen og sirkulere kald luft fra strategisk plasserte ventiler.

Metal Cooling, som fanger kald luft og holder på den når døren åpnes og lukkes ofte, slik at man kan finne hva man leter etter uten at kulden forsvinner.

Digital Inverter Compressor. Ni sensorer sporer temperatur- og fuktighetsnivåer. Det gjør det mulig å oppnå ensartet avkjøling uten å konstant måtte stoppe og gjenstarte.

Bespoke-modellene fås i flere størrelser og som oppdelte og full høyde. Fargene og deres navn er et kjølig pust fra en annen tid: Glam Lavender, Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy, Clean Black, Cotta White, Inox og Black Stainless.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Batteridrevet traktor fra Ryobi

En enklere hverdag med nye hvitevarer fra Samsung

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

iRobot videreutvikler sin bestselgende robotstøvsuger.

Espresso med et enkelt sveip

Lyd & Bilde
Scroll to Top