TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Intelligent overvåkning i 2K

D-Links nye overvåkningskameraer til hjemmet har 2K-oppløsning og kunstig intelligens.

forfatter
Publisert 24.12.22 - 10:20

Overvåkningskameraer er en av de mest populære produktgruppene innenfor Smart Home, og med god grunn. For de små kameraøynene kan holde øye med huset mens vi er borte – eller bare ser den andre veien.

D-Link, som er spesielt kjent for sine nettverksprodukter, har nettopp lansert to nye Wi-Fi-overvåkningskameraer for henholdsvis innendørs og utendørs bruk med fornuftig oppløsning til en pris som bør være tilgjengelig for de fleste.

D-Link DCS-8350LH kan overvåke hjemmet innendørs med 2K-video. (Foto: D-Link)

Begge kameraene har 2K QHD-oppløsning, som er 4 ganger høyere enn standard HD-oppløsning, noe som bør sikre brukbare bilder døgnet rundt. Ekstra viktig i vintersesongen er det integrerte nattesynet, som ifølge D-Link rekker opp til 7 meter, selv i mørket.

De nye kameraene bruker kunstig intelligens (AI) for å gjenkjenne bevegelser og lyd, slik at kameraene kun reagerer på relevante forstyrrelser. Siden intelligensen er integrert i kameraene, er detekteringen raskere og i tillegg abonnementsfri.

D-Link DCS-8620LH er beregnet for utendørs bruk. (Foto: D-link)

Med den innebygde mikrofonen og høyttaleren i begge modellene kan brukerne snakke med familiemedlemmer (eller folk som ikke bør befinne seg foran kameraet i stuen), mens de ser dem på skjermen. DCS-8620LH’s høyttaler fungerer også som en høylytt sirene med en lydstyrke på 90 dB.

Innendørsmodellen DCS-8350LH koster 699 kroner, mens utendørskameraet DCS-8620LH koster 899 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Et helselaboratorium i miniatyr Å holde orden på helsen for å ha et så bra og kvalitativt liv som mulig er viktig. Men det er ikke alltid du tar deg tid til å besøke legen for å sjekke generell status. Med mindre du virkelig føler deg syk selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generasjon med kraftigere støvsuging og bedre moppvasking.
Skarpe og kloke kameraer D-Links nye overvåkningskameraer til hjemmet har 2K-oppløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på helsa Hold styr på vekten og helsa med Body Scan.
lbpluss
Null hull! Oral-B iO10 bruker kunstig intelligens til å guide deg i sanntid når du børster tennene.
Følg Lyd & Bilde