Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmin Index BPM smart blodtrykksmåler

Den første modellen fra Garmin er en praktisk overarmsmodell med innebygd skjerm.

Skrevet av / 29.02.24 - 15:49
Garmin Index BPM smart blodtrykksmåler

Garmin er nok mest kjent for sine bilnavigatorer, men har også et omfattende produktsortiment, fra sykkelcomputere til treningsklokker og andre treningsprodukter. Nå satser de også på rene helseprodukter.

Foto: Garmin

De lanserer Garmin Index BPM, som er en blodtrykksmåler for overarmen, den mest nøyaktige typen. I motsetning til tradisjonelle blodtrykksmålere som kobler mansjetten til apparatet via en slange, sitter apparatet og displayet direkte på mansjetten.

Garmin er et velkjent navn i helse- og treningsbransjen, og vi er glade for å kunne introdusere Index BPM som enda et verktøy som hjelper deg med å ta full kontroll over helsen din. Ved å bruke Index BPM som en del av Garmins økosystem kan du samle alle helse- og treningsdataene dine i Garmin Connect, slik at du får en mer komplett oversikt over helsen din i én app», sier Dan Bartel, global salgssjef hos Garmin.

I motsetning til de fleste andre blodtrykksmålere på markedet synkroniserer den data via WiFi i stedet for Bluetooth, noe som betyr at du ikke trenger å ha telefonen i nærheten når du måler blodtrykket.

Les også De tekniske produktene som reddet livet mitt Smarte klokker og andre helsemålere er ikke bare for å kontrollere pulsen og hvor mange skritt du har tatt. De kan faktisk oppdage sykdommer slik at du kan få en diagnose i tide.

I appen kan du deretter se målehistorikk, trender og annen helsestatistikk, få påminnelser om å ta blodtrykket og motta ukentlige, månedlige eller årlige rapporter. Rapportene kan også deles med legen din i PDF-format.

Foto: Garmin

Der de fleste konkurrenter bare kan holde styr på 2 brukere, kan du her ha 16 brukere på én måler, og alle kan synkronisere data til sine egne Garmin-kontoer. Størrelsen på mansjetten passer til armer med en omkrets på 22-42 centimeter.

Pris og tilgjengelighet

Garmin Index BPM er nå tilgjengelig på Garmins nettsted til en pris av 2 149 kr

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

1 hendelser på “Garmin Index BPM smart blodtrykksmåler”

  1. Hei. Takk for interessant artikkel! Ser ikke ut som dette produktet er tilgjengelig på nettsiden til Garmin i Norge. Var den det da artikkelen ble skrevet eller var det en annen butikk/nettside?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

iRobot videreutvikler sin bestselgende robotstøvsuger.

Espresso med et enkelt sveip

Samsungs nye AI-hvitevarer

To nye eksklusive kullsyremaskiner

Sensorer og innebygde vekter forenkler bakingen

Billigere Arlo-overvåkningskameraer

Hårføner som skåner hodebunnen

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top