Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ecovacs tar seg av vårrengjøringen utendørs

Mens du setter opp hagemøblene, holder Ecovacs vinduene rene og plenen klippet.

Skrevet av / 10.04.24 - 15:19
Ecovacs tar seg av vårrengjøringen utendørs

Ecovacs har utvidet sitt utvalg av vinduspussroboter med lanseringen av Winbot W2 og Winbot W2 Omni.

Winbot W2 er utstyrt med fem ulike rengjøringsmoduser og flere avanserte funksjoner, blant annet vidvinkelsprøytefunksjon, sklisikkert drivsystem og intelligent posisjonsminne. Disse teknologiene bidrar til effektiv rengjøring med presist vanntrykk og en sugekapasitet på 2800 Pa, noe som skal sikre rene vinduer både innendørs og utendørs, lover produsenten.

Ecovacs Winbot W2 Omni
(Foto: Ecovacs)

Winbot W2 Omni sies å være den første modellen i sin kategori som inkluderer en bærbar stasjon. Denne stasjonen har funksjoner som kabelinntrekking med én knapp, på/av, start/pause og muligheter for enten hurtig- eller dypvask. Med kraftige batterier gjør Winbot W2 Omni det mulig å rengjøre vinduer uten direkte tilkobling til strømnettet.

Både Winbot W2 og Winbot W2 Omni er tilgjengelige nå, med priser fra 5 750 kr for Winbot W2 og 6 999 kr for Winbot W2 Omni.

GOAT-serien utvides med to nye robotgressklippere

I tillegg har Ecovacs utvidet GOAT-serien med to nye robotgressklippere, Goat G1-800 og Goat G1-2000, som er utviklet for å gjøre gressklippingen mer effektiv når vårsesongen begynner.

Goat G1-800-modellen er beregnet på mindre plener på opptil 800 kvadratmeter og fremheves for sin automatiske grenseinnstilling som ifølge produsenten kan redusere tidsbruken betydelig. Ifølge Ecovacs kan det som tidligere tok flere timer, nå gjøres på rundt 20 minutter ved hjelp av en app-aktivert grensefunksjon.

Modellen har TrueMapping-multifusjonslokaliseringssystem som sikrer nøyaktig og effektiv klipping, samt AIVI 3D-teknologi som gjør det mulig for roboten å unngå hindringer som trær, hagemøbler og dyr. I tillegg tilbyr Goat G1-800 videoovervåking av hagen via Smart Garden Keeper-funksjonen, som lar brukeren overvåke hagen i sanntid gjennom to kameraer som styres via en app. Modellen er tilgjengelig i grått og hvitt.

(Foto: Ecovacs)

Toppmodellen Goat G1-2000 er designet for større områder på opptil 2000 kvadratmeter og leveres med en garasje som beskytter roboten mot vær og vind og sikrer holdbarhet gjennom hele sesongen.

Begge modellene, Goat G1-800 og Goat G1-2000, er tilgjengelige nå med priser fra henholdsvis 13 999 og 24 799 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Scroll to Top