TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ecovacs lanserer Deebot X1 Omni

Kommer bl.a. med stemmestyring

forfatter
Publisert 24.01.22 - 09:00

Den nye rengjøringsrobotten er ifølge produsenten Ecovacs en intelligent og fullautomatisk alt-i-en-støvsuger og gulvvasker, og produktet er designet av den anerkjente danske designvirksomheten Jacob Jensen Design.

Rengjøringsrobotten kan naturligvis fjerne støv og skitt, men den kan også rense og tørke sine egne gulvmopper, og den fyller opp igjen med rent vann underveis. I tillegg kommer den med den nyeste Deebot Yiko, en unik NLP-teknologi (natural language processing), som angivelig aksepterer og utfører stemmekommandoer uten bruk av en ekstern smartenhet.

Selve rengjøringen blir utført ved hjelp av to roterende mopper og hastighetsrengjøring ved 180 rpm. Trykket nedover kan fjerne enhver flekk.

Unngår forhindringer

Deebot X1 Omni byr også på Aivi 3D, som kombinerer to teknologier for å unngå forhindringer. Aivi 3.0 registerer, identifiserer og unngår en lang rekke husholdningsobjekter, mens TrueDetect 2.0 brukes til å registrere størrelsen av disse objektene helt ned på millimeternivå, forklarer produsenten.

Pris og tilgjengelighet

Ecovacs Deebot X1 Omni kan kjøpes fra april til en veiledende pris på EUR 1.499 i Europa. Deebot X1 Plus, en annen modell i produktfamilien, vil også være tilgjengelig fra april til EUR 1.099.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Gjør deg klar til vinterens blackouts med en transportabel strømkilde Den transportable strømstasjonen kan drive kjøleskapet ditt i opptil 14 timer.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Følg Lyd & Bilde