Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ecovacs lanserer Deebot X1 Omni

Kommer bl.a. med stemmestyring

Skrevet av / 24.01.22 - 09:00
Ecovacs lanserer Deebot X1 Omni

Den nye rengjøringsrobotten er ifølge produsenten Ecovacs en intelligent og fullautomatisk alt-i-en-støvsuger og gulvvasker, og produktet er designet av den anerkjente danske designvirksomheten Jacob Jensen Design.

Rengjøringsrobotten kan naturligvis fjerne støv og skitt, men den kan også rense og tørke sine egne gulvmopper, og den fyller opp igjen med rent vann underveis. I tillegg kommer den med den nyeste Deebot Yiko, en unik NLP-teknologi (natural language processing), som angivelig aksepterer og utfører stemmekommandoer uten bruk av en ekstern smartenhet.

Selve rengjøringen blir utført ved hjelp av to roterende mopper og hastighetsrengjøring ved 180 rpm. Trykket nedover kan fjerne enhver flekk.

Unngår forhindringer

Deebot X1 Omni byr også på Aivi 3D, som kombinerer to teknologier for å unngå forhindringer. Aivi 3.0 registerer, identifiserer og unngår en lang rekke husholdningsobjekter, mens TrueDetect 2.0 brukes til å registrere størrelsen av disse objektene helt ned på millimeternivå, forklarer produsenten.

Pris og tilgjengelighet

Ecovacs Deebot X1 Omni kan kjøpes fra april til en veiledende pris på EUR 1.499 i Europa. Deebot X1 Plus, en annen modell i produktfamilien, vil også være tilgjengelig fra april til EUR 1.099.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere Arlo-overvåkningskameraer

Hårføner som skåner hodebunnen

Markedets mest effektive rengjøringsverktøy

To beholdere i én airfryer

Sommerlig utekjøkken fra IKEA

Frittstående oppvaskmaskin i rustfritt stål

Er din Philips Hue berørt?

Airfryer på 11 liter – eller 2 x 5,5 liter

Ny luftvarmepumpe fra LG

Electrolux stangstøvsuger av resirkulert materiale

Trådløs lading som ikke synes

Smarte gressklippere til lav pris

0
Scroll to Top