Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Dreame Z10 Station er en stangstøvsuger med tømmefunksjon

Den nye støvsugeren har en stasjon som lader den, og som automatisk tømmer støvet i en pose.

Skrevet av / 13.12.23 - 13:38
Dreame Z10 Station er en stangstøvsuger med tømmefunksjon

Dreame er kanskje mest kjent for sine robotstøvsugere, der flere av dem har fått svært gode karakterer i våre tester. Men de har også våtstøvsugere og vanlige stangstøvsugere i sortimentet, og nå får sistnevnte kategori et spennende tilskudd.

Stangstøvsugere er praktiske å rengjøre med, men hvis de er poseløse, er det ikke alltid like gøy å tømme dem. I mange tilfeller fyker støvet ut igjen når du tømmer beholderen, for ikke å snakke om at du må fiske opp søppel som har satt seg fast i støvbeholderen.

Dreame-Z10-Station-9 Dreame-Z10-Station-12 Dreame-Z10-Station-25
<
>
Foto: Dreame

Den nye Dreame Z10-stasjonen løser dette problemet fordi den har en ladestasjon som også tømmer støvet ut av beholderen og rett i en vanlig støvsugerpose. Dreame hevder at den holder til 90 dager med støv, slik at du bare trenger å skifte pose noen få ganger i året. Selve støvsugerbeholderen rommer 2,5 liter, slik at du slipper å løpe rundt og tømme den med noen dagers mellomrom.

Foto: Dreame

Støvsugeren har et femlags filtreringssystem som sørger for at støvet blir der det skal og ikke irriterer allergikere. Støvsugeren har et motorisert munnstykke som tar opp smuss selv på tepper, og den leveres med flere børster som tilbehør, samt et lite motorisert munnstykke for dyrehår på møbler.

Pris og tilgjengelighet

Dreame Z10 Station er tilgjengelig for salg nå og koster ca. kr 6 999.

DreameBot L20 Ultra

DreameBot L20 Ultra kan mer – men er det bedre?

Nye DreameBot L20 Ultra yter mer enn forgjengeren. Ikke alt er like brukbart, men bedre batteri og økt sugeevne er en gevinst for gulvene.

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top