Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Behagelige belysningsnyheter fra Philips Hue

Sovne til en simulert solnedgang og våkne opp til en digital morgengry. Munnblåste koselige lyspærer med bærekraftige sokler er også en nyhet.

Skrevet av / 18.06.24 - 18:30
Behagelige belysningsnyheter fra Philips Hue

Midt i det blåskimrende kaoset av skjermer og fristelser kan det være vanskelig å få en god natts søvn. Signify, selskapet bak Philips Hue, ønsker å hjelpe deg. Sommerens belysningsnyheter er komfortable, bærekraftige og søvnvennlige.

Philips Hue Twilight-sengelampen (bildet) er designet for å støtte døgnrytmen din. Med to lyskilder som kan styres individuelt – et primærlys foran og et baklys med såkalt ColorCast – skal den etterligne fargepaletten til himmelens morgen- og kveldslys.

Philips Hue Twilight har lysscener som “Arise” og “Sleepy”. Sistnevnte starter et leggetidsprogram som simulerer en solnedgang med en rik blanding av røde toner. Oppvåkningsprogrammet lar brukeren våkne opp til morgensolens farger.

Lightguide er lyspærer i munnblåst glass. (Foto: Signify / Philips Hue)

De nye Philips Hue Lightguide-pærene viderefører det naturlige uttrykket. Pærene er munnblåste i forskjellige former og størrelser: Small Globe, Large Globe, Triangle, Edison og Ellipse. Pærene kan lyse i millioner av nyanser av hvitt og farget lys, og styres selvfølgelig med Philips Hue-appen.

Lightguide-pærene kan forvandles til bordlamper ved hjelp av 3D-printede sokler (Foto: Signify / Philips Hue)

Lightguide-pærene kan kombineres med de nye 3D-printede soklene fra Philips Hue for å gjøre pærene om til bordlamper. Soklene er 3D-printet i bærekraftige biologiske materialer.

Philips Hue Solo lysstripe for indirekte omgivelsesbelysning er tilgjengelig i varianter på 3, 5 og 10 meter. Lyslistene kan forkortes etter behov. Lysstyrken er 1700 lumen, og lysstripen kan håndtere både farget og hvitt lys.

Philips Hue Solo. (Foto: Signify / Philips Hue)

Andre nyheter i programmet er taklampene Philips Hue Datura og Philips Hue Tento. Begge gir både hvitt og farget lys. Lampene er runde og fås i forskjellige diametre. Philips Hue Slim er en innfelt spotlight med opptil 1 150 lumen. Det finnes også nye GU10-pærer med høyere energieffektivitet og en levetid på 25 000 timer. Den forrige versjonen varte bare i 15 000 timer.

929003823201-8720169330740​-Philips-Hue-Tento-Slim-Ceiling-​ Philips Hue Datura round - lifestyle Philips Hue Gu10 - lifestyle Philips Hue Slim Recessed light in white - lifestyle
<
>
Philips Hue Datura. (Foto: Signify / Philips Hue)

Tilgjengelighet og pris

Philips Hue Twilight koster 3.229 kr.
Philips Hue Lightguide koster fra 599 kr til 1.159 kr. 3D-printede baser koster 689 kr.
Philips Hue Solo lightstrip koster 819 kr for 3 meter.
Philips Hue GU10 White and Color Ambiance koster fra 749-1.269 kr pr. pakke.
De ovennevnte produktene er tilgjengelige for kjøp nå. Philips Hue Tento vil være tilgjengelig for kjøp senere i sommer.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Scroll to Top