TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Arlo lanserer nytt fleksibelt overvåkningskamera

Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.

forfatter
Publisert 03.05.22 - 13:28

Arlo lanserer nå sitt nye utendørskamera, Arlo Go 2, som er etterfølgeren til det første Arlo Go fra 2019.

Det nye kameraet støtter både Wi-Fi og 3G/4G. Hvis man har kameraet satt opp hjemme skifter forbindelsen seg automatisk til 3G/4G, hvis Wi-Fi-nettverket faller ut. Den mobile nettverksforbindelsen gjør det også mulig å bruke overvåkningskameraet på andre steder, f.eks. på havnen, campingplassen eller ute i naturen.

Arlo Go 2 støtter livestreaming til mobil i farger og 1080p oppløsning. Mer avanserte funksjoner krever et abonnement på den såkalte Arlo Secure-tjenesten. Blant dem er evnen til å skille mellom mennesker, dyr og kjøretøy, slik at man kun blir informert om relevante hendelser.

Når det blir registrert bevegelse, sender Arlo Go 2 en melding til smarttelefonen eller andre smarte enheter – uansett hvor man befinner seg i verden.

Arlo Go 2
(Foto: Arlo)

Hvis du ser en potensiell trussel, kan du umiddelbart aktivere den innebygde sirenen, toveislyd eller det innebygde spotlight for avskrekke den ubudne gjesten. Det er også mulig å stille inn projektorlyset til å skru seg på når Arlo Go 2 registrerer bevegelse.

Pris og tilgengelighet

Arlo Go 2 vil kunne kjøpes fra 25. mai. Den veiledende prisen er på 3.290 kroner, men kameraet vil også komme til salg med et to-årig Arlo Secure-abonnement.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Følg Lyd & Bilde