Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Aqara Camera E1 er sikkerhetskameraet som ser 360 grader.

Det nye overvåkningskameraet har innebygd lagring og intelligens for et sikrere personvern.

Skrevet av / 15.11.23 - 18:10
Aqara Camera E1 er sikkerhetskameraet som ser 360 grader.

Den tiden er forbi da man måtte ha dyre abonnementer hos sikkerhetsselskaper for å ha overvåkningskameraer hjemme. Nå finnes det mange smartkameraer som kan kobles til mobiltelefonen. Mange av dem krever imidlertid abonnement på skytjenester, og spørsmålet er hvor videoene dine blir av. Aqara lover at alt kan forbli lokalt hvis du ønsker det.

Det nye Camera E1 har vidvinkelobjektiv, og om ikke det er nok, er det motorisert slik at det kan se 360 grader rundt. Enten kan det panorere rundt og se etter inntrengere, eller det kan reagere på bevegelse. Den kan til og med reagere på lyd, for eksempel snu seg mot vinduet ved lyden av knust glass.

Les også Feriesikkert hjem Overvåkningskameraene som faktisk viser deg hva som skjer uten unødvendig månedskostnad, takket være Apple Homekit.

Kameraet har også innebygd intelligens for å gjenkjenne mennesker, og kan for eksempel kjøre ansiktsgjenkjenning med Apple Home. Det er kompatibelt med Apple Home, Alexa og Google Home.

 

Foto: Aqara

Videoene kan enten lagres i Aqaras skyløsning eller i Apple Homekit Secure video, men hvis du vil være enda mer privat, kan de lagres på et minnekort i kameraet. Videoene kan deretter sikkerhetskopieres til en nettverksstasjon. I hjemmemodus kan kameraet programmeres til å vende mot veggen for ekstra sikkerhet.

Les også Aqara Camera Hub G3 er søt og praktisk La ikke utseendet lure deg, kameraet har AI og kan panorere for å følge personer.

Kameraet filmer i 1296p-oppløsning, med H.264-kodet video og støtter Wi-Fi ax.

Tilgjengelighet

Aqara Camera E1 slippes idag, men vi har ikke lyktes finne noe pris ennå.

Les mer hos Aqara

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top