Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

3D-printede lamper fra Signify

Lysprodusenten Signify introduserer en ny kolleksjon av 3D-printede lamper i gjenbrukte og gjenvinnelige materialer under navnet Philips MyCreation. 

Skrevet av / 04.08.22 - 15:14
3D-printede lamper fra Signify

Philips MyCreation lanserer 3D-printede lampeserier med gjenbrukte materialer som for eksempel gamle fiskenett og CD-er. En 3D-printet lampe (eksl. fatning og elektronikk) har et 75 pct. lavere CO2-avtrykk enn en konvensjonell metallampe. Og materialet polykarbonat er 100% gjenvinnelig, lover Signify i en pressemelding.

Lamp being 3D printed 2
(Foto: Signify)

Den nye 3D-printede kolleksjonen består av pendel- og bordlamper og er ifølge Signify designet av «et internasjonalt team av designere som søker inspirasjon i jordens ressurser, kulturer og trender».

3D printed lamp 10 1920x1280 1 3D printed lamp 16 1920x1440 1 3D printed lamp 17 1920x1440 1 3D printed lamp made from 100� fishnet 1920x1280 1
<
>
(Foto: Signify)

Print on Demand

De 3D-printede lampene printes «On Demand», det vil si at at Signify ikke har et lager av lamper, men at lampen først printes når den bestilles. Man kan bestille sin egen 3D-printede lampe på https://www.mycreation.lighting.philips.com/ og få den levert på ca. to uker.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top