TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

3D-printede lamper fra Signify

Lysprodusenten Signify introduserer en ny kolleksjon av 3D-printede lamper i gjenbrukte og gjenvinnelige materialer under navnet Philips MyCreation. 

forfatter
Publisert 04.08.22 - 15:14

Philips MyCreation lanserer 3D-printede lampeserier med gjenbrukte materialer som for eksempel gamle fiskenett og CD-er. En 3D-printet lampe (eksl. fatning og elektronikk) har et 75 pct. lavere CO2-avtrykk enn en konvensjonell metallampe. Og materialet polykarbonat er 100% gjenvinnelig, lover Signify i en pressemelding.

Lamp being 3D printed 2
(Foto: Signify)

Den nye 3D-printede kolleksjonen består av pendel- og bordlamper og er ifølge Signify designet av “et internasjonalt team av designere som søker inspirasjon i jordens ressurser, kulturer og trender”.

3D printed lamp 10 1920x1280 1 3D printed lamp 16 1920x1440 1 3D printed lamp 17 1920x1440 1 3D printed lamp made from 100� fishnet 1920x1280 1
<
>
(Foto: Signify)

Print on Demand

De 3D-printede lampene printes “On Demand”, det vil si at at Signify ikke har et lager av lamper, men at lampen først printes når den bestilles. Man kan bestille sin egen 3D-printede lampe på https://www.mycreation.lighting.philips.com/ og få den levert på ca. to uker.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Roboten flytter inn En luftrenserrobot som beveger seg i hjemmet og renser luften der det trengs. Kan det være noe?
Er luften ren? VINDSTYRKA er en ny og rimelig luftsensor fra Ikea, som kan måle luftkvaliteten i det smarte hjemmet.
Husqvarnas robotgressklippere trenger ikke kabel Husqvarna Nera robotklipperne trenger ikke kanttråd, og de fungerer i bratte skråninger.
Segways robotklipper ser hindre GPS-styrt robotklipper uten kanttråd med AI-teknikk.
Sonos lar deg snakke med Alexa Til våren utvides Sonos smarte høyttalere med Amazons stemmeassistent Alexa
Følg Lyd & Bilde