TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

3D-printede lamper fra Signify

Lysprodusenten Signify introduserer en ny kolleksjon av 3D-printede lamper i gjenbrukte og gjenvinnelige materialer under navnet Philips MyCreation. 

forfatter
Publisert 04.08.22 - 15:14

Philips MyCreation lanserer 3D-printede lampeserier med gjenbrukte materialer som for eksempel gamle fiskenett og CD-er. En 3D-printet lampe (eksl. fatning og elektronikk) har et 75 pct. lavere CO2-avtrykk enn en konvensjonell metallampe. Og materialet polykarbonat er 100% gjenvinnelig, lover Signify i en pressemelding.

Lamp being 3D printed 2
(Foto: Signify)

Den nye 3D-printede kolleksjonen består av pendel- og bordlamper og er ifølge Signify designet av «et internasjonalt team av designere som søker inspirasjon i jordens ressurser, kulturer og trender».

3D printed lamp 10 1920x1280 1 3D printed lamp 16 1920x1440 1 3D printed lamp 17 1920x1440 1 3D printed lamp made from 100� fishnet 1920x1280 1
<
>
(Foto: Signify)

Print on Demand

De 3D-printede lampene printes «On Demand», det vil si at at Signify ikke har et lager av lamper, men at lampen først printes når den bestilles. Man kan bestille sin egen 3D-printede lampe på https://www.mycreation.lighting.philips.com/ og få den levert på ca. to uker.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Veldressert Hvordan klarer en robotstøvsuger seg midt blant flytteesker og pakkemateriale? Spiser den opp alt på sin vei, eller klarer den likevel å holde rent?
Ta kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser fullt så lave tall som det pleier å gjøre i november, er det nok ikke lenge til vinteren er over oss. Og med vinter og kulde følger høye strømkostnader.
Philips Hue på juletreet Signify har nettopp lansert Philips Hue Festavia, som er en smart lyslenke til juletreet.
Smart varmeovn sparer penger Den kalde årstiden betyr høyere strømforbruk, men med appstyring kan du selv ta kontrollen over strømregningen.
Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.
Liten og lettplassert Å løse et godt innendørsklima trenger hverken være så vanskelig eller dyrt.
Følg Lyd & Bilde