3D-printede lamper fra Signify
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

3D-printede lamper fra Signify

Lysprodusenten Signify introduserer en ny kolleksjon av 3D-printede lamper i gjenbrukte og gjenvinnelige materialer under navnet Philips MyCreation. 

forfatter
Publisert 04.08.22 - 15:14

Philips MyCreation lanserer 3D-printede lampeserier med gjenbrukte materialer som for eksempel gamle fiskenett og CD-er. En 3D-printet lampe (eksl. fatning og elektronikk) har et 75 pct. lavere CO2-avtrykk enn en konvensjonell metallampe. Og materialet polykarbonat er 100% gjenvinnelig, lover Signify i en pressemelding.

Lamp being 3D printed 2
(Foto: Signify)

Den nye 3D-printede kolleksjonen består av pendel- og bordlamper og er ifølge Signify designet av «et internasjonalt team av designere som søker inspirasjon i jordens ressurser, kulturer og trender».

3D printed lamp 10 1920x1280 1 3D printed lamp 16 1920x1440 1 3D printed lamp 17 1920x1440 1 3D printed lamp made from 100� fishnet 1920x1280 1
<
>
(Foto: Signify)

Print on Demand

De 3D-printede lampene printes «On Demand», det vil si at at Signify ikke har et lager av lamper, men at lampen først printes når den bestilles. Man kan bestille sin egen 3D-printede lampe på https://www.mycreation.lighting.philips.com/ og få den levert på ca. to uker.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
Nye lamper av gamle CD-er og fiskenett med 3D-print teknologi Lysprodusenten Signify introduserer en ny kolleksjon av 3D-printede lamper i gjenbrukte og gjenvinnelige materialer under navnet Philips MyCreation. 
Smart overvåkning og webkameraer Toucan Solutions lanseres i Norden med smarthjem-produkter.
Nye robotstøvsugere i mellomklassen iRobot utvider sortimentet sitt med to nye robotstøvsugere i mellomklassen
Få soloppgangen inn på soverommet Sommernyhetene fra Philips Hue byr på morgensol på soverommet og lyse netter på terrassen.
Halvdum smart hage gir deg grønne fingre Click & Grow Smart Garden 9 Pro selger seg på å være spekket med smart-teknologi, men egentlig er den nesten like dum som en vanlig altankasse.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend