Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Skotsk høyttaler med sportstuning

Fyne Audio har sendt en spesialtunet utgave ut på gaten.

Skrevet av / 06.03.20 - 12:38
Skotsk høyttaler med sportstuning

Skotske Fyne Audio har laget en spesialutgave av en av sine populære høyttalere. Som etter distributøren Medlyds utsagn svarer til, når Mercedes oppgraderer bilene timedl AMG-tuning, med en voldsom motor og et oppstrammet karrosseri.

For å fortsette bilanalogiene har Fyne Audio tatt karosseriet – det vil si kabinettene – fra den alminnelige F502, og så er motoren – altså høyttalerenhetene – hentet fra storebroren F702. Og oppstrammingen under karosseriet – kabinettene – har skjedd ved å bruke noen dyre delefilterkomponenter, og den avanserte bassrefleksporten fra F700-serien.

Resultatet heter Fyne Audio F502SP, og den er utstyrt med en 8″ IsoFlare koaksialenhet med magnesiumdiskant,  neodymiummagnet og multifiber mellomtone. Samt en ren 8″ multifiber bassenhet.
Enhetene er plassert i et refleksavstemt kabinett med Fyne Audios egenutviklede BassTrax refleksport, som er konstruert slik at den minimerer stående bølger mest mulig.

F502Sp fås i to forskjellige utførelser: Høyglans hvit eller sort, som koster 39.995 kr, mens utgaven med ekte trefiner i høyglans valnøtt koster 44.995 kr for et par.

Fakta:
Dimensjoner (HxBxD): 110 cm x 33,8 cm x 38 cm
Vekt: 30,4 kg
Delefrekvenser: 250Hz & 1,7 kHz
Følsomhet: 92 dB
Frekvensområde: 30 Hz – 34 kHz
Impedans: 8 ohm

stereofil.no

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

2 hendelser på “Skotsk høyttaler med sportstuning”

    1. Regin Kvittem

      Ja en test er nødvendig. Ta gjerne en test av F704 også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Her er artiklene du leste mest i 2023

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

Scroll to Top