TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Segway-Ninebot lanserer den nye Ninebot KickScooter F-serien

De nye e-scootere kommer alle med pneumatiske, slangeløse dekk og et helt nytt design.

forfatter
Publisert 02.10.21 - 13:16

Ninebot Kickscooter F-serien består av flere forskjellige modellen, men felles for dem alle er en makshastighet på opptil 20 km/t, et slankt fargedisplay, sikkerhetsfunksjoner som sertifiserte E.MARK- og Z-MARK-reflekser, LED_lys og en ringeklokke.

Les også Fire nye Segways til de største gadget-fans Alle de fire kjøretøyene, en el-moped og tre el-scootere, styres selvfølgelig via mobilen.

KickScooterne gir deg valget mellom tre kjøre-modus og et gå-modus for å kunne tilpasse seg forskjellig værforhold og brukerscenarier. De forskjellige modellene tilbyr forskjellige valgmuligheter når det gjelder rekkevidde på én enkelt opplading (F20D opptil 20 km, F30D opptil 30 km og F40D opptil 40 km) samt forskjellige motoreffekter og bedre egenskaper i forbindelse med stigninger.

De forskjellige modellene tilbyr forskjellige valgmuligheder innenfor rekkevidde på en enkelt oppladning (F20D opptil 20 km; F30D opptil 30 km og F40D opptil 40 km). (Foto: Segway-Ninebot)

Øvrige funksjoner og spesifikasjoner

Ninebot KickScooter F-serien er utstyrt med et bremsehåndtak som styrer både den elektroniske bremsen (forhjul) og skivebremsen (bakhjul). Batteriet er plassert i fotstøtten for et lavt tyngdepunkt, som bidrar til forbedret kjørestabilitet samt sikkerhet, lover produsenten.

Ninebot KickScooter F-serien har 10″ store dekk, som absorberer støt og forbedrer kjøreopplevelsen betydelig med større komfort og stabilitet. Alle de tre modellene har unike slangeløse pneumatiske dekk med et ekstra gelélag på innsiden, som reduserer risikoen for punkteringer betydelig.

KickScooterne gir degvalget mellom tre kjøre-modes og en gå-mode for å kunne tilpasse seg  forskellige værforhold og brukerscenarier. (Foto: Ninebot-Segway)

Pris og tilgjengelighet

Alle modellene i Ninebot KickScooter F-serien er tilgjengelige nå til følgende veiledende priser:

  • F20D: NOK 4.999,-
  • F30D: NOK 6.199,-
  • F40D: NOK 6.899,-

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
NIO: Ny stasjon for batteribytte Vestby blir stedet for NIOs andre batteribyttestasjon. Flere kommer.
Teslas villdyr kan endelig bestilles De heldigste får sin Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nyttår.
– Derfor kjøpte jeg Tesla Ikke nødvendigvis den beste bilen. Men den er det jeg trenger.
Sjekk de siste bildene - og video - av Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls-en kommer i 2023. Kjørekomforten skal være som et magisk teppe!
Første sniktitt på ny konseptbil fra Mini Mini Concept Aceman konseptbil vil gi et førstehåndsinntrykk av det fremtidige designspråket til Mini.
Sjekk Fords automatiske «laderobot» Ford tester en ny type automatisk ladestasjon hvor du selv slipper å sette inn ladekabelen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend