Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Segway-Ninebot lanserer den nye Ninebot KickScooter F-serien

De nye e-scootere kommer alle med pneumatiske, slangeløse dekk og et helt nytt design.

Skrevet av / 02.10.21 - 13:16
Segway-Ninebot lanserer den nye Ninebot KickScooter F-serien

Ninebot Kickscooter F-serien består av flere forskjellige modellen, men felles for dem alle er en makshastighet på opptil 20 km/t, et slankt fargedisplay, sikkerhetsfunksjoner som sertifiserte E.MARK- og Z-MARK-reflekser, LED_lys og en ringeklokke.

Les også Fire nye Segways til de største gadget-fans Alle de fire kjøretøyene, en el-moped og tre el-scootere, styres selvfølgelig via mobilen.

KickScooterne gir deg valget mellom tre kjøre-modus og et gå-modus for å kunne tilpasse seg forskjellig værforhold og brukerscenarier. De forskjellige modellene tilbyr forskjellige valgmuligheter når det gjelder rekkevidde på én enkelt opplading (F20D opptil 20 km, F30D opptil 30 km og F40D opptil 40 km) samt forskjellige motoreffekter og bedre egenskaper i forbindelse med stigninger.

De forskjellige modellene tilbyr forskjellige valgmuligheder innenfor rekkevidde på en enkelt oppladning (F20D opptil 20 km; F30D opptil 30 km og F40D opptil 40 km). (Foto: Segway-Ninebot)

Øvrige funksjoner og spesifikasjoner

Ninebot KickScooter F-serien er utstyrt med et bremsehåndtak som styrer både den elektroniske bremsen (forhjul) og skivebremsen (bakhjul). Batteriet er plassert i fotstøtten for et lavt tyngdepunkt, som bidrar til forbedret kjørestabilitet samt sikkerhet, lover produsenten.

Ninebot KickScooter F-serien har 10″ store dekk, som absorberer støt og forbedrer kjøreopplevelsen betydelig med større komfort og stabilitet. Alle de tre modellene har unike slangeløse pneumatiske dekk med et ekstra gelélag på innsiden, som reduserer risikoen for punkteringer betydelig.

KickScooterne gir degvalget mellom tre kjøre-modes og en gå-mode for å kunne tilpasse seg  forskellige værforhold og brukerscenarier. (Foto: Ninebot-Segway)

Pris og tilgjengelighet

Alle modellene i Ninebot KickScooter F-serien er tilgjengelige nå til følgende veiledende priser:

  • F20D: NOK 4.999,-
  • F30D: NOK 6.199,-
  • F40D: NOK 6.899,-

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyeste med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sant mareritt

Ny Mini-modell underveis

Toppløst og smellvakkert fra Maserati

Snart går Mercedes EQS enda lengre

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rekkevidde

Fullstendig galskap

Xpeng avduker el-SUV for folket

Her er det plass nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så mye bedre er nye Porsche Taycan

Lyd & Bilde
Scroll to Top