Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Philips Hue tilbakekaller farlige strømforsyninger

Mange utendørsprodukter har en strømforsyning du bør bytte ut.

Skrevet av / 12.03.24 - 11:35
Philips Hue tilbakekaller farlige strømforsyninger

Det er ikke bare innendørs at du kan bruke Philips Hues smartlys til å skape en hyggeligere atmosfære. De har også et omfattende utvalg av spotlights, ampesokler og lyskæder. Forskjellen med innendørs produkter er selvsagt at de må være værbestandige. Men nå viser det seg at ikke alle er det.

Foto: Signify

Allerede i 2020 ble det klart at strømforsyningen på 40 watt til utendørs bruk ikke var helt tett og kunne bli skadet av vannlekkasje. Dette kunne være farlig i bruk. De har derfor et innbytteprogram hvor du kan få en ny og helt sikker strømforsyning helt gratis.

Foto: Signify

Lily- og Lily XL-lyskastere, samt Calla-, Calla Large-, Econic- og Impress-sokler er allerede berørt. Men nå er også utendørs lyskjede 5 m inkludert i programmet. Hvis du har et, bør du sjekke om ditt eksemplar har den aktuelle strømforsyningen.

Les også Effektlys som får hagen til å ligne en million Med smarte hagespotter skifter hagen personlighet når det blir mørkt

På Philips Hues supportside for utvekslingsprogrammet finnes det instruksjoner om hvordan du sjekker serienummeret og et skjema du kan fylle ut hvis du må bytte ut strømforsyningen. En god ting å gjøre i utendørssesongen.

 

Kilde: Elsäkerhetsverket

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Batteridrevet traktor fra Ryobi

En enklere hverdag med nye hvitevarer fra Samsung

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

Lyd & Bilde
Scroll to Top