Search
Generic filters
 itemprop

OnePlus inngår strategisk samarbeid med Elkjøp i Norden

OnePlus og Elkjøp har nettopp lansert et nytt partnerskap på tvers av alle de nordiske landene.

Inntil nå har det kun vært mulig å kjøpe OnePlus-mobiler – slik som OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T Pro McLaren – hos teleoperatører og på selskapets egen nettside. Men nå kommer de kinesiske smarttelefonene ut til langt flere forbrukere. OnePlus og Elkjøp har nemlig underskrevet en kontrakt, som innebærer at Elkjøp fra denne uken vil selge OnePlus smarttelefoner både på nett og i sine fysiske butikker.

«Med det nye samarbeidet får vi mulighet til å tilby de kritikerroste OnePlus-produktene til enda flere forbrukere i Norden. Vi jobber mot å alltid kunne gi kundene våre et bredt utvalg av den beste forbrukerelektronikken på markedet, og OnePlus sine produkter har lenge vært etterspurt blant våre kunder. Vi er derfor glade for å kunne selge OnePlus produkter allerede fra denne uken – både på nett og i butikkene,» sier Farshad Samsami, nordisk salgsdirektør i Elkjøp.

Allerede fra denne uken kan du kjøpe smarttelefoner fra OnePlus i over 400 Elkjøp-butikker i hele Norden. (Foto: OnePlus)

OnePlus-produkter lander i over 400 butikker

OnePlus sine produkter kommer til å bli solgt i flere enn 400 butikker på tvers av hele Norden.

«Det nye samarbeidet understreker den raske utviklingen vi opplever i Norden, og vi er glade for å inngå denne avtalen med nettopp Elkjøp, som er den største retail-forhandleren til lands. Vi er samtidig glade for at det treffer med lanseringen av vår nye 7T-serie, som har blitt godt tatt imot av både anmeldere og forbrukere,» sier Marie Feldborg, markedsføringssjef i OnePlus Danmark.

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også