Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nå surfer du som hjemme i EU og EØS

Ingen ekstraavgifter for roaming. Men operatørene har andre vilkår.

Skrevet av / 19.06.17 - 12:26
Nå surfer du som hjemme i EU og EØS

Det er ikke mange år siden vi kunne lese tabloidoverskrifter om familier som hadde fått mobilregning på flere tusen kroner etter at barna så på film på telefonen. Siden det har EU bestemt seg for å senke maksgrensen for hvor mye operatørene kan ta. Og den dag idag får de ikke lov til å ta noe i det hele tatt for tale, SMS eller mobildata i EU og EØS-land. Men er det virkelig som hjemme eller har operatørene lagt til noen små fin-justeringer på vilkårene.

Telia har satt ett tak på 20 GB i EU. Men man kan surfe fritt på sosiale medier, akkurat som hjemme. Les mer hos Telia.

Telenor gir deg så mye data som abonnementet inneholder, men det er satt en grense på 100 GB for «ubegrensede» abonnement. Les mer hos Telenor

ICE.net har mobilabonnement opp til 12 GB i EU. Les mer hos ICE.net.

OneCall gir deg EU-roaming uten ekstra tillegg i alle sine abonnement. Mobildatagrensen følger hvert av abonnementene. Les mer hos OneCall.

 

Dette gjelder for reise til utlandet, ikke om man flytter til et annet land.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top