data-srcset

Fargeglad Huawei P10 med superkamera

En seriøs mobil med den nyeste teknologien og særdeles friske fargevalg.

Forgjengeren Huawei P9 skilte seg ut fra mengden med de doble kameraene med Leica-optikk. Men hang etter på skjerm og ytelse. Det virker som dette er ordnet på nye P10.

(Foto: Lyd & Bilde)

Kameraoppløsningen er den samme, med en monokrom sensor og en fargesensor. De jobber sammen for å fange både detaljer og farger i samme bilde. Men kvaliteten skal ha tatt seg opp et hakk med «Dual-Camera 2.0 Pro Edition» i Plus-modellen.

(Foto: Lyd & Bilde)

Optikken har en utmerket lysfølsomhet F/1,8 og oppløsningen i den monokrome sensoren er nå økt til 20 MP. Standardmodellen får nøye seg med F/2.2. Mobilen har også en hybridzoom, som vi tror kommer fra at man beskjærer det høyoppløselige bildet fra den monokrome sensoren.

(Foto: Lyd & Bilde)

Til og med frontkameraet har fått en oppgradering med lys-sterke F/1,9 og en ny sensor som skal gi bedre bilder i mørke miljøer.

Ytelsen har også fått en oppgradering med den nye Kirin 960-prosessoren som skal være 18% raskere, med nesten dobbelt så bra grafikkytelse. Mens datahastigheter har blitt trappet opp med 4 antenner for mobildata på Plus-modellen, som også skal gi bedre signal der man har dårlig dekning. Det samme for wi-fi der man har tatt i bruk doble antenner i begge modellene.

Skjermen på standardmodellen har blitt mindre, men beholder FHD oppløsningen, mens den nye Plus- modellen har fått en 5,5 tommers skjerm med 2560 x 1440 oppløsning.

(Foto: Lyd & Bilde)

Det overraskende er at i motsetning til det konservative utseendet til P9 har designet på P10 blitt tatt til nye høyder. Fingeravtrykkssensoren på framsiden er dekket av glass og kan brukes til sveipe-bevegelser.

annonse
(Foto: Lyd & Bilde)

Baksiden er skimrende metallisk og kan fås i mange glade farger. I tillegg lanserer Huawei en rekke deksler med interessante motiver.

annonse
(Foto: Lyd & Bilde)

Den har blitt 80% sterkere og er nå vannavstøtende. Batteriet er på generøse 3750 mAh.

Huawei P10 har 4 GB minne og 64 GB lagring, koster 649 euro.
Huawei P10 Plus med samme minne koster 699 euro.
Med 6 GB minne og 128 GB lagring koster Plus-modellen 799 euro.

 

Huawei Watch 2

De viste også fram sin nye smartklokke Watch 2. Ettersom Googles lanseringspartner LG velger å utsette sin klokke på det Skandinaviske markedet, blir Huawei faktisk først ute med Android Wear 2.0 her.

annonse
(Foto: Lyd & Bildee)

Watch 2 kan fås med SIM-kort, som gjør at du kan la mobilen ligge igjen hjemme. Klokken har sin egen oppkobling slik at man ikke går av meldinger og kan streame musikk direkte til den.

Les testen i aprilnummeret, eller på nett!

Huawei Watch 2 med bluetooth koster 329 euro.
Med 4G i tillegg blir det 379 euro.
Den designede Classic-modellen koster 399 euro.

 

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

Lego Technic vs Lamborghini Sián FKP 37

Sjekk den LEGO-bilen!

Lamborghini Sián FKP 37 i nesten fire tusen deler er det nyeste tilskuddet til LEGOs Technic-avdeling.