Wimp ute i Windows Store

Wimp har endelig lansert sin app som støtter Surface-nettbrettene og andre nettbrett med Windows samt PC-er med Windows 8 og 8.1.

Endelig kan brukere av Microsoft Surface-nettbrett laste ned den ferdige Wimp-appen, og få full tilgang til strømmetjenesten, som Apple- og Android-brukere har kunnet i lang tid.

Med den nye appen får man tilgang på redaksjonelt innholdet i Wimp-tjenesten, alt fra daglige nyheter, anbefalinger, spillelister og album. Appen gir også mulighet for å dele musikk, og søke blant musikk i den komplette katalogen med over 20 millioner låter. Appen støtter dessverre ikke ennå det nye HiFi-abonnementet, som lar deg strømme i CD-kvalitet.

– Vi synes det er veldig spennende å se hvordan vårt redaksjonelle innhold vises fram i Windows-appene, med en lekker presentasjon som vi tror brukerne vil sette veldig stor pris på. For eksempel kjører vi nå high fidelity-tema der vi feirer god lyd og oppfordrer våre brukere til å høre på gode album fra A til Å i Wimp, sier Sveinung Rindal, global redaksjonssjef i Wimp.

Så håper vi på Wimp HiFi-støtte etterhvert!

apps.microsoft.com

Les videre
Exit mobile version