TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Wimp iOS-oppdatering

Sortering av offline-musikk, omstokking av rekkefølge, samt redigering av spillelistetitler og –beskrivelser.

forfatter
Publisert 17.11.14 - 16:26

I tillegg til noen forbedringer av funksjonaliteten, har den siste oppdateringen av Wimp for iOS gjort appen mer stabil på iOS 8, som spesielt kunder med eldre mobiltelefoner vil dra nytte av.

Etter undertegnede oppdaterte min iPad mini 1. generasjon til nyeste operativsystem, ble Wimp-appen så treg, at jeg i det siste utelukkende har brukt Spotify når jeg har spilt musikk fra nettbrettet. Forhåpentligvis blir ting mye bedre med siste iOS-oppdatering av Wimp.

Nyheter i siste appversjon:

Offlinesortering:
Mulighet for å sortere ditt offlineinnhold alfabetisk, etter artist eller kronologisk etter når du har lagret det.

Descending/Ascending sortering:
Klikk for å bytte om på rekkefølgen i sorteringen (A-Å eller Å-A, nyeste-eldste/ eldste-nyeste osv).

Edit playlist title & description:
Rediger tittel og beskrivelse av dine egne spillelister.

Full voice over support:
Hjelp til blinde. Komplett støtte for å få opplest menyvalg og tekster fra WiMP.

Generell ytelsesforbedring:
Optimering til det nye operativsystemet iOS8 og generelle forbedringer i forhold til hastighet, samt forbedringer til eldre enheter, blant annet iPhone 4.

wimp.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt album? Den amerikanske rockelegenden er snart klar med sitt 21. studioalbum - og denne runden covrer han soul-legender.
90-tallet har ringt: Winamp er tilbake I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp som styrte musikken til festen. Nå er avspilleren tilbake etter nesten 10 års fravær.
TikTok som musikktjeneste? Det populære sosiale mediet kan få sin egen musikkstrømmetjeneste.
Kjøpe Twitter, eller Springsteen-billetter? Etter 3-års koronahiatus er den amerikanske rockelegenden Bruce Springsteen tilbake på verdensturné neste år; men til hvilke billettpriser?
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Her finner du musikken fra favorittseriene dine Ny nordisk hub gjør det enklere å finne musikken fra Stranger Things og andre Netflix-serier.
Følg Lyd & Bilde