Strømming

Alle som fortsatt bruker strømmeprodukter fra Logitech Squeezebox kan nå glede seg over støtte for Wimp HiFi.
forfatter

Logitech har for lengst sluttet å oppdatere sine Squeezebox-produkter. Det har ikke stanset folka bak strømmetjenesten Wimp fra å komme seg inn i plattformen med den nye HiFi-versjonen av sin strømmetjeneste.

– Vi har nå skrudd på støtte for WiMP HiFi på Squeezebox. Ergo puster vi liv i en produktserie Logitech har lagt ned men som er for god til å legges i grava, sier Pål Bråtelund, produktutvikler hos Wimp.

Det betyr at også Squeezebox-brukere kan strømme musikk med ekte CD-kvalitet i FLAC-format. Til dette anbefaler vi en god ekstern digitalomvandler – hvis du ikke er så heldig å ha en Transporter.

Bruker du kun mysqueezebox.com trenger du ikke gjøre noen ting (men det er alltid bra å oppdatere firmware). Bruker du derimot en eldre versjon av Logitech Media Server enn 7.7.4, må du oppdatere. For eksempel til LMS 7.8, som kan lastes ned her.

Har du et Squeezebox-produkt av det litt eldre slaget, som for eksempel nevnte Logitech Transporter, kan det lønne seg å kjøre Logitech Media Server i stedet for mysqueezebox.com, da det gir litt større buffer som er en fordel når såpass store filer skal strømmes. Nyere produkter har allerede stor nok buffer og kan fint bruke mysqueezebox.com alene, i følge Wimp.

Dersom du møter på leie utfordringer, kan du søke hjelp hos forums.slimdevices.com.

Mer info:

wimp.no
mysqueezebox.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.