Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Usher og Jack White til iTunes Festival 2012

Apple byr i september opp til dans i London. 30 netter med gratis live-musikk, som kan sees på iPod, iPad eller iPhone!

Skrevet av / 22.05.12 - 13:15
Usher og Jack White til iTunes Festival 2012

Siden 2007 har Apple avholdt den årlige  iTunes Festival, som er en lang rekke gratis konserter med kjente kunstnere, som strømmes direkte via iTunes Festival-appen, som kan hentes gratis i Apple App Store.

Alle konsertene finner sted i The Roundhouse i London, og tidligere år har bydd på konserter av kunstnere som Moby, Coldplay, Linkin Park, Foo Fighters, Faithless, Paul Simon og mange flere.

I år kommer blant annet Usher, Jack White, Norah Jones og Emeli Sandé til å stå for underholdningen.

Usher

Det er selvsagt også publikum til stede ved konsertene, men heller ikke de får lov til å betale en krone for sine billetter. I stedet kan man vinne adgang til konsertene. Vinnerne trekkes via loddtrekning, men dessverre kan man kun delta hvis man er fylt 14 år og for øvrig bor i Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Irland eller Nederland.

Skulle du være så heldig å ha adresse i et av disse landene, kan du delta i loddtrekningen om gratis billetter til iTunes Festival 2012 her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top