Tidal vil bringe brukerne til musikken

Tidal ønsker med konseptet TIDAL X å bringe folk til konsertene. Først ut er Highasakite på Sentrum Scene 1. mai.
forfatter

Strømmetjenesten Tidal vil som en del av musikkabonnementet gi norske kunder tilgang til konserter med norske og internasjonale artister.

Neste uke inviteres Tidals ”største Highasakite-fan til konsert i Oslo.”

Bandet var det mest spilte i Wimp i fjor, og spiller to utsolgte konserter på Sentrum Scene neste uke. Vinneren vil få to billetter til konserten på Sentrum Scene 1. mai.

Det står ingenting i pressemeldingen om hvordan de to brukerne kåres, så det kan tenkes at det trekkes fra vilkårlige brukere.

Andre konkurranser er mer spesifikke, som for eksempel konserten med den amerikanske artisten J. Cole på Sentrum Scene den 4. mai. Her vil det deles ut to billetter til de som strømmer J. Cole mest frem til konserten. Hvorvidt det da bare er å repetere en spilleliste i det uendelige, eller om det finnes noen logaritme som skiller ut slik oppførsel, venter vi svar på.

Vinn en Opeth-gitar
Den kanskje mest spennende konkurransen for ekte rockere, er muligheten for å vinne en gitar laget av Opeths Mikael Åkerfeldt i samarbeid med gitarprodusenten PRS, og i tillegg få møte Mikael Åkerfeldt backstage etter konserten på Tons of Rock i juni. I tillegg til at man da kan vinne festivalbilletter.

– Vi har i mange år hatt et sterkt fokus på redaksjonelt innhold, noe vi fortsetter med også i TIDAL. I tillegg er vi veldig glade og stolte over å introdusere liveopplevelser som en del av tjenesten, der våre brukere blant annet vil få tilgang til eksklusive opplevelser, konserter og møter med artister. Musikk er så mye mer enn streaming, og TIDAL blir en helhetlig musikktjeneste, der artister og fans kommer nærmere hverandre, sier TIDALs redaksjonssjef Sveinung Rindal i en pressemelding.

tidalhifi.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.