Spotify setter musikk til livet ditt

Får spillelister for dagens hendelser samt video og nyheter.

Skrevet av / 21.05.15 - 14:50
Spotify setter musikk til livet ditt

spotify now iphone

Tidligere har man kunnet velge musikk etter sjangre eller stemning, men nå kommer en mer automatisk metode for å finne passende musikk. Med Spotify Now blir du foreslått spillelister som passer tiden på dagen. Noe som vekker det på «Tidlig morgen», noen oppdateringer om hva som har skjedd under «Morgenpendling», noe som hjelper deg med konsentrasjonen under «Arbeidsdag», musikk som får opp humøret under «Kveldspendling», litt stemningsskapende musikk under middagen med «Tidlig kveld», kanskje noe morsomt under «Sen kveld» og noe som hjelper deg å koble av med «Leggetid».

– Vi vil at Spotify skal bli som et lydspor til livet ditt, ved å tilby en mer omfattande verden av underholdning, med en fantastisk blanding av den beste musikken, podcaster og video som levereres direkte til deg, gjennom hele dagen. Dette er bare begynnelsen, sier Daniel Ek, grundlegger og visedirektør hos Spotify.

11351226_10154201447733881_1237758052696670483_n

Og det er ikke bare musikk som tilbys. Du kan også oppdatere deg med nyheter fra blant annet Vice News, BBC, Wired, CBS eller på norsk fra ulike tilbydere. Eller hvorfor ikke litt underholdning fra MTV, Top Gear, The Nerdist, Spotifys historier om betydningsfulle musikkalbum eller flere titalls andre. Du kan også holde hjernen i gang med spesialtilpassede foredrag fra TED.

Spotify program

Dessuten er det ikke bare lyd som tilbys. Nå får vi også video! Det kan være alt fra nyhetsinnslag og foredrag til intervjuer og komiske innslag som dagens dans. Men selvsagt mye om artister og musikk, hvorav enkelte er produsert av Spotify og andra er laget spesielt for tjenesten.

Shows_iPhone_Overview

Spotify Nå rulles ut til Norge snart.

https://www.youtube.com/watch?v=N_tsgbQt42Q

Vi har testet tjenesten siden i går, og må si at det er veldig enkelt å finne musikk som passer, eller å oppdage interessante program man ikke engang visste fantes.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Nytt flaggskip fra Rega

Drømme-strømmer fra HiFi Rose

Verdens første DAC med tapsfri Bluetooth

Argons beste blir bedre

High-end platespiller fra Musical Fidelity

MQA er ikke død. Kjøpes av Lenbrook

Scroll to Top