Apps

iOS-appen til Spotify er oppdatert og støtter strømming av musikken i høyere kvalitet.
forfatter

Den siste oppdateringen for iPod touch, iPad og iPhone-brukere, er i stand til å synke og strømme musikk i høyere filkvalitet. På 320 kbps, mot 160 kbps tidligere. Tidligere har det bare vært  Premium-vversjonen – for PC og Mac – som har hatt denne muligheten.

Med 320 kbps filkvalitet, bør lydkvaliteten være et par hakk bedre enn 160 kbps, men man kan selv bestemme i tre trin, hvor høy kvalitet man vil tillate at strømmingen skal ha. Ekstrem gir brukeren 320 kbps, noe som bør merkes som bedre lydkvalitet for brukeren. Særlig for de som bruker gode hodetelefoner eller dokker iPhonen-en til et bra stereoanlegg.

Spotify App

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.