Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Spotify øker til 320 kbps

iOS-appen til Spotify er oppdatert og støtter strømming av musikken i høyere kvalitet.

Skrevet av / 14.02.12 - 10:24
Spotify øker til 320 kbps

Den siste oppdateringen for iPod touch, iPad og iPhone-brukere, er i stand til å synke og strømme musikk i høyere filkvalitet. På 320 kbps, mot 160 kbps tidligere. Tidligere har det bare vært  Premium-vversjonen – for PC og Mac – som har hatt denne muligheten.

Med 320 kbps filkvalitet, bør lydkvaliteten være et par hakk bedre enn 160 kbps, men man kan selv bestemme i tre trin, hvor høy kvalitet man vil tillate at strømmingen skal ha. Ekstrem gir brukeren 320 kbps, noe som bør merkes som bedre lydkvalitet for brukeren. Særlig for de som bruker gode hodetelefoner eller dokker iPhonen-en til et bra stereoanlegg.

Spotify App

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top