Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Brian Eno får egen radiostasjon på Sonos

Brian Eno fronter ny HD-radiostasjon med musikk fra hele sin 50 års lange karriere. Men fortsatt ingen Sonos Radio HD her til lands.
Brian Eno - Lighthouse Sonos Radio HD

Med radiostasjonen The Lighthouse på Sonos Radio HD vil Brian Eno spille musikk fra hele sin 50 år lange karriere som musiker og produsent. Han er blant annet kjent for å ha grunnlagt Roxy Music med Bryan Ferry, og gjennom sitt arbeid med Talking Heads, U2 og David Bowie. Men han har selvsagt fått til langt mer enn det, siden han startet karrieren på begynnelsen av 1970-årene.

Sonos Radio – ironisk?

Det virker kanskje smått ironisk at Sonos midt i strømmealderen gir et nikk til tradisjonell radio, med Sonos Radio. I følge Sonos utgjør radiolytting halvparten av all lyttetid på Sonos-plattformen, og da er det forståelig at de ønsker sin del av radiokaka.

Ekte HD-strømming Franske Qobuz utfordrer Tidal på hjemmebane med strømming i høyoppløst kvalitet. De utfordrer også nettverket og tålmodigheten.

Sonos Radio HD ble først lansert i USA og Storbritannia i fjor, og nå utvides det til Østerrike, Canada, Frankrike, Tyskland og Nederland. Men Skandinavia må fortsatt vente.

The Lighthouse Sonos Radio HD Brian Eno

The Lighthouse med Brian Eno er en ny radiostasjon på Sonos Radio HD. Ill: Sonos

I mellomtiden ber Sonos oss nordboere om å lytte til Sonos Radio. Mens vi venter på Sonos Radio HD kan radiostasjonen The Lighthouse også finnes på Mixcloud.

Annonse

sonos.com

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.