Smashing Pumpkins i 24 bit

Lanserer nye versjoner av Gish og Siamese Dream for nedlasting.
Annonse
Annonse
forfatter

Smashing Pumpkins var et av 90-tallets mest innflytelsesrike band innen alternativ rock-sjangeren, og albumet Siamese Dream regnes som et av de viktigste rockealbum fra denne perioden.

Nå relanseres Siamese Dream sammen med debutalbumet Gish i remastret utgave, for direkte nedlasting via bandets nettsider. Albumet kan også bestilles fysisk i CD og vinylform.

Dermed følger Billy Corgan & co i fotsporene til bl.a Nine Inch Nails og Radiohead, som også tilbyr musikknedlasting direkte fra sine nettsider i høy kvalitet.

Blant nedlastingsvariantene finnes Apple Lossless, FLAC og 320Kkbps mp3. Toppen av kransekaka er imidlertid «High Fidelity» utgaven som er tilgjengelig i høyoppløst 24 bit/96kHz WAV-format, i praksis tilsvarende studiomaster-kvalitet. For å spille av disse filene trenger du et lydkort, USB DAC eller en digital musikkspiller som støtter 24 bits oppløsning – for eksempel en Logitech Squeezebox, Linn DS etc.

Har du hørt den nye albumversjonen? Gi gjerne din mening i kommentarfeltet under!

Lydkvalitetens skandaløse forfall

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
LG viser frem både små og store TV-er under CES 2021, men denne tar kaka.
TCL satser tungt på den nye MiniLED-teknologien, med flere modeller i planene for 2021.
LG har en rekke TV-nyheter på gang i år, deriblant et helt nytt OLED-panel!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?