Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nokias musikkbutikk klar for Norge

I dag åpner Nokia Music Store i Norge. Tjenesten vil gi tilgang til over fem millioner låter fra kjente artister direkte til mobiltelefonen eller datamaskinen.

Skrevet av / 13.05.09 - 13:02
Nokias musikkbutikk klar for Norge

Nokia Music Store har åpnet, og tilbyr konkurranse på nedlastingsmarkedet.
Nokia Music Store lar deg kjøpe musikk på nettet, og laste den ned direkte til datamaskinen eller mobiltelefonen, såfremt den er av merket Nokia – og den er spesifisert for Nokia Music Store. Eksempler på kompatible telefoner er Nokia N96, Nokia N85 eller Nokia 5800 XpressMusic, i tillegg til en del av de litt eldre modellene, som N95 og 5310 XpressMusic.
Reklamen sier at Nokia Music Store gjør det enkelt å lete etter ny musikk, få tips om låter eller søke etter favorittartister, låter eller album. Når man har funnet det man leter etter kan man enten legge det til på innkjøpslisten, eller slå til og kjøpe med en gang. Laster man ned musikk til telefonen lagres den automatisk også i datamaskinen slik at brukerne hele tiden har tilgang til all sin musikk. Det er også enkelt å overføre musikk fra datamaskinen til mobilen.

Enkeltlåter koster 8 kroner og hele album koster 80 kroner. I tillegg vil en rekke album også bli tilgjenglige til nice price, 59 kroner. Nokia Music Store har flere betalingsmuligheter, som kredittkort og forhåndsbetalte vouchere. Man kan prøvelytte i 30 sekunder på all musikk som finnes i Nokia Music Store.

Nokia lover med Music Store å satse stort på både norsk og utenlandsk musikk, og ikke bare innen mainstream-sjangerene.
Foruten å ha inngått samarbeid med de store plateselskapene har Nokia Music Store også et samarbeid med hiphopmagasinet Kingsize og med musikknettstedet groove.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top