Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Milepæl for Rick Astley

Sangen fra 1987 er fortsatt populær, dog av spesielle grunner.

Har du blitt «rickrolled» noen gang? Da har du sannsynligvis også hørt Rick Astleys Never Gonna Give You Up utallige ganger. Den velkjente 80-talls hit-en nådde nylig en milepæl: Med over 1 milliard visninger befinner den seg blant de mest musikkvideoene på YouTube, sammen med Psy’s Gangnam Style og andre virale hits.

Det er mye takket være memes og fenomenet rickrolling (å lure uforvarende seere til å se videoen, ved å klikke på en anonym link) at sangen har oppnådd en slik enorm populæritet.

Artisten selv, britiske Rick Astley, var angivelig først lunken til å bli del av en Internett-spøk, men har senere tid omfavnet populæriteten sangen har fått. Den har blant annet vært utgitt på nytt på 7″ vinyl.

Fortsatt langt til toppen

Til tross for milliard-milepælen, er sangen langt fra å være den mest sette musikkvideoen på YouTube. Der troner barnesangen Baby Shark Dance og Despacito av Luis Fonsi, med henholdsvis 9 og 7,5 milliarder visninger p.t.

Annonse

Musikkvideoen ble nylig også remastret til 4K/60FPS kvalitet. Sjekk ut den remastrede versjonen under!

We’re no strangers to love…

Annonse

Kilder: Forbes, The Verge

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.