TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

iTunes på Linn mediespillere

Skotske Linn har oppdatert DS mediespilerne slik at de kan spille av musikk fra iTunes-biblioteket på et Mac.

forfatter
Publisert 18.11.10 - 09:25

Alle som allerede har en Linn DS nettverkspiller kan laste ned en oppdatering og få tilgang til iTunes på Mac-en sin.
Oppdateringen finner du her og den er gratis.
Man trenger KinsyDesktop for å velge musikk på spilleren fra Mac-en, og man kan velge musikk fra Linn-spillerens fjernkontroll, som spiller av musikken i iTunes-biblioteket over anlegget. Selvsagt med Linns avanserte digitale signalbehandling, som vi har meget gode erfaringer med fra tester av DS-spillerne til Linn.
Spillerne vil også vise radioinformasjon fra nettradiostasjoner, og støtter nå Shoutcast avspilling av nettradio.

Annonse

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt album fra The Boss Det er offisielt! Den 11. november slipper The Boss sitt 21. studioalbum.
Nytt album? Den amerikanske rockelegenden er snart klar med sitt 21. studioalbum - og denne runden covrer han soul-legender.
90-tallet har ringt: Winamp er tilbake I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp som styrte musikken til festen. Nå er avspilleren tilbake etter nesten 10 års fravær.
TikTok som musikktjeneste? Det populære sosiale mediet kan få sin egen musikkstrømmetjeneste.
Kjøpe Twitter, eller Springsteen-billetter? Etter 3-års koronahiatus er den amerikanske rockelegenden Bruce Springsteen tilbake på verdensturné neste år; men til hvilke billettpriser?
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Følg Lyd & Bilde