Search
Generic filters

Eksklusiv Rihanna-boks

Rihanna gir ut en særdeles eksklusiv platinautgave av sitt kommende album ”Unapologetic”. Billig blir den ikke.

Du må nemlig ut med 250 amerikanske dollar for å sikre deg den spesielle boksen, som har fått navnet ”Diamonds Executive Platinum Box” og som slippes 11. desember, men som allerede nå kan forhåndsbestilles.

I tillegg til å inneholde det faktiske albumet består boksen av en samling remixer av singelen ”Diamonds” på vinyl. En håndskrevet personlig melding fra Rihanna til fansen er vedlagt, men det er litt uklart hvorvidt hver melding er personlig signert, eller de alle er duplikater av en original. Ettersom vi ikke finner noen spesifikk info om dette, får vi gå ut ifra at ikke hver enkelt utgave er håndsignert.

Den eksklusive boksen kan bli din for $250 pluss frakt og norske avgifter.

Et 2GB USB minnekort i kredittkortutførelse hører med, det samme gjør en unisex t-skjorte med et av bildene fra Rihannas fototagning til albumet, tatt av fotograf Michael Muller. I tillegg til sju 30 cm x 38 cm litografier av Mullers bilder, en illustrasjon av Magnus Voll Mathiassen og andre eksklusive bilder tatt til utgivelsen.

Boksen inkluderer dessuten en spesiell 40-siders notatbok med håndskrevne notater og sangtekster, en deluxeversjon av albumet med et 28-siders foto- og kunsthefte, en 20 minutters DVD med uutgitt materiale, et klipp fra Loud-turneen og en eksklusiv fan-poster.

Alt dette kan bli ditt for heftige 250 dollar, som med dagens kurs blir i underkant av 1.500 kroner. Legg til frakt på 30 dollar samt norsk toll og moms på tilsammen 35,7 prosent, og vi er oppe i over 2.200 kroner.

Fortsatt interessert? I så fall kan boksen bestilles her.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.