Search
Generic filters

Bad Religion til Øya

Lørdagen kommer punklegendene Bad Religion til Tøyenparken.

Punklegendene Bad Religion har kombinert fengende melodier, kjapp kraftrock og politisk engasjement i over 35 år. Vi loves et band i storform, når de inntar Tøyenparken lørdag den 15. august, for å spille i Amfiet.

Det er i følge nyhetsskrivet snart tomt for dagsbilletter til lørdagen, men de som ikke klarer å få seg dagsbillett, får en ny mulighet på selve konsertdagen, når 200 ekstra dagsbilletter legges ut for salg.

Blant de andre artistene som spiller på lørdagen er Susanne Sundfør, Thåström, Emilie Nicolas, deLillos, The Julie Ruin, Bendik, Torche, Benjamin Booker, Møster!, Sturgill Simpson, Krakow og Fat White Family.

Kjøp dagsbilletter her

Se den foreløpige programoversikten her

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.