TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

ZTE lanserer Nubia Pad 3D

Selv om kalenderen viser 2023 og ikke 2010, prøver det kinesiske selskapet ZTE seg på et nytt nettbrett med brillefri 3D-skjerm.

forfatter
Publisert 07.03.23 - 16:39

For å levere en brillefri 3D-opplevelse er ZTE Nubia Pad 3D utstyrt med to frontkameraer på 8 Mp hver som sporer brukerens ansikt. Nettbrettets 16 Mp bakre og doble frontkameraer gjør det også mulig å ta 3D-bilder og videoer og 3D-skanne fysiske objekter.

Det betyr i praksis at Nubia Pad 3D ikke bare kan brukes til å vise alle typer innhold i 3D, den kan også brukes til å lage 3D-innhold av høy kvalitet, hevder ZTE. Nettbrettet leveres med mange 3D-apper og også en appbutikk, som har over 50 3D-spill og over 1200+ 3D-utdanningsapper.

ZTE Nubia Pad 3D
ZTE Nubia Pad 3D er utstyrt med to 8 Mp frontkameraer som sporer brukerens ansikt (Foto: ZTE)

Ifølge den kinesiske produsenten er 3D-nettbrettet først og fremst egnet for opplæringsformål og digitale utstillinger.

ZTE Nubia Pad 3D kommer med en 12,4-tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 2560 x 1600 piksler. Oppdateringsfrekvensen er 120 Hz. Nettbrettets innebygde konverteringsprogramvare kan forvandle standard 2D-innhold til 3D i sanntid.

ZTE Nubia Pad 3D
ZTE Nubia Pad 3D ble avduket på Mobile World Congress 2023 i Barcelona (Foto: ZTE)

Nubia Pad 3D drives av Android 13 og Qualcomms Snapdragon 888-chipsett med 5G-støtte. Den har 128 GB eller 256 GB lagringsplass og et 9,700 mAh-batteri med 33 W hurtiglading. Lagringen kan utvides via microSD-kort.

Les også Asus spår en utrolig fremtid Under mottet "An incredible future" har Asus presentert sine kreative produkter i forbindelse med CES 2023.

Nettbrettet vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 25. mars 2023, med planlagt lansering 12. april. Vi vet ennå ikke om produktet kommer til Skandinavia, og ZTE har foreløpig ikke offentliggjort en pris.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Bra innstegsmodell En smartklokke for barn, som også er en mobiltelefon. Skreddersydd til å passe både barnets og foreldrenes behov.
Apple lanserer ny streamingtjeneste Den nye tjenesten har fokus på klassisk musikk.
3D er tilbake! Selv om kalenderen viser 2023 og ikke 2010, prøver det kinesiske selskapet ZTE seg på et nytt nettbrett med brillefri 3D-skjerm.
Løpere får Amoled-teknologi De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.
Hva skjedde egentlig med Huawei? Med stilige nye produkter og den største standen av alle på mobilmessen i Barcelona, viste den kinesiske mobilgiganten muskler.
Følg Lyd & Bilde