Zenfone 9 er her - snart
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Zenfone 9 er her – snart

Asus har nå avslørt at de avslører Zenfone 9 d. 28. juli.

forfatter
Publisert 14.07.22 - 09:00

Asus har nå presentert sin nyeste smarttelefon, Zenfone 9.

Men de har avduket at de senere denne måneden vil gjøre det. Nærmere bestemt den 28. juli.

Av samme grunn kan vi ikke fortelle så mye konkret om telefonen. Men Asus sier i hvert fall at Zenfone 9 kommer med den helt nye Snapdragon 9+ Gen 1 prosessoren. Noe som burde gjøre den til en av de raskeste mobilene på markedet.

Det loves også en kompakt størrelse og ultrarask skjerm. Uten at det er oppgitt tall på noe av det. Ut ifra bildet ser det ut til en skjermstørrelse rundt 6″. Og 120 Hz oppdateringshastighet er det vi gjetter på.

Bildet avslører også at den roterende kamerabroen, som var det store partytrikset på Zenfone 6 og Zenfone 7 Pro, er død og begravd. Det er nemlig et synlig hull i skjermen til selfiekameraet.

Det interessante her er hva telefonen kommer til å koste. Asus har lagd en rekke tekniske utmerkede mobiler, men har aldri klart å sikre en plass i toppen på mobilmarkedet. Så det skal virkelig til en konkurransedyktig pris for å gjøre Zenfone 9 populær.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ekstremt for de ekstreme Med solenergilading, safirglass og titan er Enduro 2 lagd for lange trengingsturer i tøffe miljø.
Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse Den nye Galaxy Watch5-serien skal bl.a. gi deg mer innholdsrik søvnregistrering.
Samsung oppgraderer sine brettbare mobiler De to brettbare mobilene kommer blant annet med lynrask prosessor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En oppgradert nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen rett i munnen. Det følger med et par kompromisser i pakken.
Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend