TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Zenfone 9 er her – snart

Asus har nå avslørt at de avslører Zenfone 9 d. 28. juli.

forfatter
Publisert 14.07.22 - 09:00
Annonse fra prisguiden.no

Asus har nå presentert sin nyeste smarttelefon, Zenfone 9.

Men de har avduket at de senere denne måneden vil gjøre det. Nærmere bestemt den 28. juli.

Av samme grunn kan vi ikke fortelle så mye konkret om telefonen. Men Asus sier i hvert fall at Zenfone 9 kommer med den helt nye Snapdragon 9+ Gen 1 prosessoren. Noe som burde gjøre den til en av de raskeste mobilene på markedet.

Det loves også en kompakt størrelse og ultrarask skjerm. Uten at det er oppgitt tall på noe av det. Ut ifra bildet ser det ut til en skjermstørrelse rundt 6″. Og 120 Hz oppdateringshastighet er det vi gjetter på.

Bildet avslører også at den roterende kamerabroen, som var det store partytrikset på Zenfone 6 og Zenfone 7 Pro, er død og begravd. Det er nemlig et synlig hull i skjermen til selfiekameraet.

Det interessante her er hva telefonen kommer til å koste. Asus har lagd en rekke tekniske utmerkede mobiler, men har aldri klart å sikre en plass i toppen på mobilmarkedet. Så det skal virkelig til en konkurransedyktig pris for å gjøre Zenfone 9 populær.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
OnePlus bekrefter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad lanseres 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er virkelig iPhone den beste mobilen? Hvorfor er den i så fall det? Som innbitt Android-bruker har jeg tatt utfordringen med å leve med to iOS-produkter for en periode. Usikker på om jeg skal le eller gråte …
Har Motorola funnet G-punktet? Den kinesiske mobilprodusenten lanserer tre nye billige smarttelefoner.
Samsung Galaxy S23 rett rundt hjørnet - Nå vet vi datoen! Første fysiske Galaxy Unpacked-event på tre år.
Huawei Watch GT 3 SE For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?
Følg Lyd & Bilde