s.025

Mosegrodd og kjedelig er to av beskrivelsene vi hittil ofte har sett på smarttelefoner med Windows Mobile som operativsystem. HTC og Sony Ericsson har bestemt seg for å endre på dette. Litt av tregheten sitter fortsatt igjen, men for øvrig lykkes de over all forventning.

Vi tester:

Sony Ericsson Xperia X1
kr 6500

HTC Touch Pro
kr 6500

De to mobilene vi tester denne måneden er smarttelefoner, noe som betyr at de er like mye minidatamaskiner som mobiltelefoner. I bunn og grunn er det mobilenes uttrekkbare tastatur og arbeidsmuligheter som er salgsargumentet.

Med det sagt er dette moderne modeller, og det går absolutt an å kombinere nytte med moro. Store pekeskjermer og multimediastøtte er også en del av pakken. Begge modellene ser meget gode ut på papiret, og det brygger opp til en tøff duell mellom to interessante telefoner.

Ønsker man seg en kraftplugg til mobil, og ikke er redd for noen millimeter ekstra tykkelse, er det altså en god idé å lese videre.

Les mer i Lyd & Bilde nr. 12. 2008

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.