TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Windows-telefoner slår tilbake

Mosegrodd og kjedelig er to av beskrivelsene vi hittil ofte har sett på smarttelefoner med Windows Mobile som operativsystem. HTC og Sony Ericsson har bestemt seg for å endre på dette. Litt av tregheten sitter fortsatt igjen, men for øvrig lykkes de over all forventning.

forfatter
Publisert 06.01.09 - 18:16

Vi tester:

Sony Ericsson Xperia X1
kr 6500

HTC Touch Pro
kr 6500

De to mobilene vi tester denne måneden er smarttelefoner, noe som betyr at de er like mye minidatamaskiner som mobiltelefoner. I bunn og grunn er det mobilenes uttrekkbare tastatur og arbeidsmuligheter som er salgsargumentet.

Med det sagt er dette moderne modeller, og det går absolutt an å kombinere nytte med moro. Store pekeskjermer og multimediastøtte er også en del av pakken. Begge modellene ser meget gode ut på papiret, og det brygger opp til en tøff duell mellom to interessante telefoner.

Ønsker man seg en kraftplugg til mobil, og ikke er redd for noen millimeter ekstra tykkelse, er det altså en god idé å lese videre.

Les mer i Lyd & Bilde nr. 12. 2008

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
På utkikk etter ny mobil? Her er de 10 beste smarttelefonene på markedet! Her finner du de ti beste mobilene man får tak i.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde