Sjeldent lekker vegglader

Volutz Quantum er blant de aller minste veggladerne. Likevel pøser den ut 20 watt for rask lading av mobiltelefonen.
Volutz Quantum 20W spread-architectural-width-3840px-gigapixel
forfatter

En vegglader blir aldri spesielt sexy, men Volutz Quantum kommer tettere på enn de fleste. “Den tynneste PD USB veggladeren Europa har sett” har omtrent overflaten til et kredittkort. Den har runde kanter, og kledt i et fint, lysegrått stoff.

Det beste er at den passer i lommen, uten at strømkontakten stikker ut. Denne kan nemlig foldes inn, slik at laderen ligger mer elegant enn de fleste lommebøker.

Volutz satser på å lage produkter som holder lenge, og som ikke må byttes ut ofte. Det gjelder også deres USB-kabler, som er dyrere enn typiske hyllevarer men som tåler mye slitasje. Det samme skal gjelde for Quantum-laderen.

Se vår FB Live-video om bl.a. Volutz Quantum

 

Volutz Quantum lader din mobiltelefon med inntil 20 watt, både Android og iPhone, og en iPhone 12 lades fra 0-50 prosent på 22 minutter. Dersom kabelen er laget for det. Volutz har målt dette med sin egen ArmorCord 0,9 meter Lightning til USB-C-kabel.

Volutz Quantum 20W
Slik ser Volutz Quantum ut, klar til å plugges i veggen. Foto: Geir Gråbein Nordby

L&B har testet

Jeg har hatt en Volutz Quantum til test en stund nå. Jeg kan si den fungerer etter hensikten. Den går fint i lommen, den utstråler solid kvalitet, og hva ladehastighet angår erstatter den fint Apples egen 20-watter.

Annonse
Volutz Quantum folded
Fold inn støpselet, og laderen passer perfekt i bukselommen. Foto: Geir Gråbein Nordby

Pris og tilgjengelighet

Volutz Quantum er i salg nå, og den koster 249 svenske kroner uten kabel. Prisen dobler seg om du handler en av Volutz sine kabler i tillegg.

Frakt til Norge koster 139 kroner i tillegg.

Laderen kjøpes hos volutz.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også