Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Sjeldent lekker vegglader

Volutz Quantum er blant de aller minste veggladerne. Likevel pøser den ut 20 watt for rask lading av mobiltelefonen.
Volutz Quantum 20W spread-architectural-width-3840px-gigapixel

En vegglader blir aldri spesielt sexy, men Volutz Quantum kommer tettere på enn de fleste. “Den tynneste PD USB veggladeren Europa har sett” har omtrent overflaten til et kredittkort. Den har runde kanter, og kledt i et fint, lysegrått stoff.

Det beste er at den passer i lommen, uten at strømkontakten stikker ut. Denne kan nemlig foldes inn, slik at laderen ligger mer elegant enn de fleste lommebøker.

Volutz satser på å lage produkter som holder lenge, og som ikke må byttes ut ofte. Det gjelder også deres USB-kabler, som er dyrere enn typiske hyllevarer men som tåler mye slitasje. Det samme skal gjelde for Quantum-laderen.

Se vår FB Live-video om bl.a. Volutz Quantum

Annonse

 

Volutz Quantum lader din mobiltelefon med inntil 20 watt, både Android og iPhone, og en iPhone 12 lades fra 0-50 prosent på 22 minutter. Dersom kabelen er laget for det. Volutz har målt dette med sin egen ArmorCord 0,9 meter Lightning til USB-C-kabel.

Annonse
Volutz Quantum 20W

Slik ser Volutz Quantum ut, klar til å plugges i veggen. Foto: Geir Gråbein Nordby

L&B har testet

Jeg har hatt en Volutz Quantum til test en stund nå. Jeg kan si den fungerer etter hensikten. Den går fint i lommen, den utstråler solid kvalitet, og hva ladehastighet angår erstatter den fint Apples egen 20-watter.

Volutz Quantum folded

Fold inn støpselet, og laderen passer perfekt i bukselommen. Foto: Geir Gråbein Nordby

Pris og tilgjengelighet

Volutz Quantum er i salg nå, og den koster 249 svenske kroner uten kabel. Prisen dobler seg om du handler en av Volutz sine kabler i tillegg.

Frakt til Norge koster 139 kroner i tillegg.

Laderen kjøpes hos volutz.com

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.