Vil stoppe iPhone 5

Samsung vurderer å gå rettens vei for å hindre salg av Apples iPhone 5 i Europa.
forfatter

Kilder innad i Samsung-konsernet hevder at den koreanske giganten kan gå rettens vei for å forsøke å stoppe salget av nye iPhone 5, som etter planen slippes i oktober.

Samsung har ennå ikke bekreftet et mulig søksmål, men det vil i så fall være en “takk for sist” fra Samsung, etter at Apple fikk stoppet salget av deres Galaxy Tab nettbrett i Tyskland, samt flere smarttelefoner i Nederland og Australia.

Apple har tidligere saksøkt Samsung for angivelig å ha kopiert design og brukergrensesnittet sitt på deres Galaxy nettbrett og smarttelefoner, som bruker en variant av Googles Android operativsystem.

Dermed ligger det an til nok en bitter strid mellom de to elektronikkgigantene, som ironisk nok har et tett forhold på leverandørsiden. Samsung er nemlig en av hovedleverandørene av skjermer og annen teknologi til Apples produkter.

Kilde: Reuters

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.