TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Vil stoppe iPhone 5

Samsung vurderer å gå rettens vei for å hindre salg av Apples iPhone 5 i Europa.

forfatter
Publisert 20.09.11 - 12:10

Kilder innad i Samsung-konsernet hevder at den koreanske giganten kan gå rettens vei for å forsøke å stoppe salget av nye iPhone 5, som etter planen slippes i oktober.

Samsung har ennå ikke bekreftet et mulig søksmål, men det vil i så fall være en “takk for sist” fra Samsung, etter at Apple fikk stoppet salget av deres Galaxy Tab nettbrett i Tyskland, samt flere smarttelefoner i Nederland og Australia.

Apple har tidligere saksøkt Samsung for angivelig å ha kopiert design og brukergrensesnittet sitt på deres Galaxy nettbrett og smarttelefoner, som bruker en variant av Googles Android operativsystem.

Dermed ligger det an til nok en bitter strid mellom de to elektronikkgigantene, som ironisk nok har et tett forhold på leverandørsiden. Samsung er nemlig en av hovedleverandørene av skjermer og annen teknologi til Apples produkter.

Kilde: Reuters

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde