iPhone-tilbehør

Skrutrekker? Saks? Pinsett? In1 har et etui som passer fint til iPhone, og som har alt dette og mer integrert
Annonse
Annonse
forfatter

Alle vet hvor ergelig det er å stå der, i beit for et stjerneskrujern, når man trenger det som mest. Det har In1 gjort noe med i det nye etuiet som inneholder to skrutekkere, en rett og en stjerne, neglefil, saks, to kulepenner, pinsett og en utrekkbar fot som gjør det mulig å sette mobilen skrått på siden.

Etuiet er et slags multiverktøy for iPhone og passer 5 og 5S. En versjon for 5C er på trappene. Det samme er en for Samsung Galaxy S4.

cases

Det slanke etuiet finnes i hvitt, sort og en gjennomsiktig utgave. I tillegg kan man velge blant seks farger på verktøyet inni. In1 sier også at det er godkjent av den amerikanske transporsikkerhetsadministrasjonen, TSA, slik at du ikke risikerer å bli tatt fra etuiet når du reiser med fly.

Etuiet med miniverktøy inni, koster 45 USD, og er tigjengelig nå for iPhone 5 og 5S.

samsung-s4-coming-full

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.