iPhone-tilbehør

Skrutrekker? Saks? Pinsett? In1 har et etui som passer fint til iPhone, og som har alt dette og mer integrert
forfatter

Alle vet hvor ergelig det er å stå der, i beit for et stjerneskrujern, når man trenger det som mest. Det har In1 gjort noe med i det nye etuiet som inneholder to skrutekkere, en rett og en stjerne, neglefil, saks, to kulepenner, pinsett og en utrekkbar fot som gjør det mulig å sette mobilen skrått på siden.

Etuiet er et slags multiverktøy for iPhone og passer 5 og 5S. En versjon for 5C er på trappene. Det samme er en for Samsung Galaxy S4.

cases

Det slanke etuiet finnes i hvitt, sort og en gjennomsiktig utgave. I tillegg kan man velge blant seks farger på verktøyet inni. In1 sier også at det er godkjent av den amerikanske transporsikkerhetsadministrasjonen, TSA, slik at du ikke risikerer å bli tatt fra etuiet når du reiser med fly.

Etuiet med miniverktøy inni, koster 45 USD, og er tigjengelig nå for iPhone 5 og 5S.

samsung-s4-coming-full

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.