TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Verktøykasse til iPhone

Skrutrekker? Saks? Pinsett? In1 har et etui som passer fint til iPhone, og som har alt dette og mer integrert

forfatter
Publisert 04.11.13 - 13:49

Alle vet hvor ergelig det er å stå der, i beit for et stjerneskrujern, når man trenger det som mest. Det har In1 gjort noe med i det nye etuiet som inneholder to skrutekkere, en rett og en stjerne, neglefil, saks, to kulepenner, pinsett og en utrekkbar fot som gjør det mulig å sette mobilen skrått på siden.

Etuiet er et slags multiverktøy for iPhone og passer 5 og 5S. En versjon for 5C er på trappene. Det samme er en for Samsung Galaxy S4.

cases

Det slanke etuiet finnes i hvitt, sort og en gjennomsiktig utgave. I tillegg kan man velge blant seks farger på verktøyet inni. In1 sier også at det er godkjent av den amerikanske transporsikkerhetsadministrasjonen, TSA, slik at du ikke risikerer å bli tatt fra etuiet når du reiser med fly.

Etuiet med miniverktøy inni, koster 45 USD, og er tigjengelig nå for iPhone 5 og 5S.

samsung-s4-coming-full

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Følg Lyd & Bilde