iPhone-tilbehør

En iPhone kan det meste, men noen dykker er den ikke. Da trenger man en Scuba Suit til mobilen.
forfatter

Scuba Suit er en enkel og vanntett kasse til iPhone, som gjør det mulig å ta bilder på 4-5 meters dybde. Pekeskjermen kan fremdeles brukes, og det sitter en ekstra linse over kameraet på mobilen, som skal sørge for at bildekvaliteten ikke degraderes mye under vann.

 

Til og med hodetelefonkontakten er forseglet, og man kan ta opp video med lyd.

Mobilen befinner seg i et vanntett kammer og man kan selvsagt oppbevare den i en Scuba Suit, også på stranden eller en gjørmete musikkfestival, i sommer. Den kan ringee med selv med Scuba Suit på, og skulle den bli skitten og støvete, skyller man den bare under springen.

Scuba Suit kan bestilles hos Photojojo og koster 60 dollar, pluss frakt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.