TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Undervannsbilder med iPhone

En iPhone kan det meste, men noen dykker er den ikke. Da trenger man en Scuba Suit til mobilen.

forfatter
Publisert 22.06.12 - 10:14

Scuba Suit er en enkel og vanntett kasse til iPhone, som gjør det mulig å ta bilder på 4-5 meters dybde. Pekeskjermen kan fremdeles brukes, og det sitter en ekstra linse over kameraet på mobilen, som skal sørge for at bildekvaliteten ikke degraderes mye under vann.

 

Til og med hodetelefonkontakten er forseglet, og man kan ta opp video med lyd.

Mobilen befinner seg i et vanntett kammer og man kan selvsagt oppbevare den i en Scuba Suit, også på stranden eller en gjørmete musikkfestival, i sommer. Den kan ringee med selv med Scuba Suit på, og skulle den bli skitten og støvete, skyller man den bare under springen.

Scuba Suit kan bestilles hos Photojojo og koster 60 dollar, pluss frakt.

 

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Følg Lyd & Bilde