TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Tøff Casio treningsklokke

Her er den første G-Shock-modellen med pulsmåling.

forfatter
Publisert 15.04.20 - 08:00

Få klokker tåler så mye juling som Casios G-Shock. De virker så lenge batteriet holder, uansett om de har vært mishandlet så mye at man nesten ikke kan lese skriften på knappene lenger.

Den velkjente G-Shock-serien inneholder klokker i alle farger, størrelser og med et vell av funksjoner. Men ikke pulsmåler.

Det gjør det nå. I mai slippes G-Shock Move, som er en ekte G-Shock, men med integrert pulsmåling, GPS, og mye mer.

Klokken har en optisk sensor som måler puls, med GPS-en kan man se posisjon og kurs, og høydemåling og barometer holder brukeren bedre orientert. Den har også temperaturmåling og akselerometer. Sånn at den kan telle steg, ikke bare pulsslag.

Sammen med stoppeklokken kan man holde oversikt over løpetreningen, og se distanse, fart og løpetak. Hjerterytmen og farten brukes som grunnlag for å kalkulere O2-opptaket. Et resulat av at Firstbeat Technologies har hjulpet Casio med å lage en algoritme som beregner O2-opptaket på trening.

Den har alle vanlige klokkefunksjoner i tillegg selvsagt, oge r vanntett til 200 meter. Målene er 63 x 55 x 20.4mm, så det er en røslig klokke vi snakker om, men relativt lett siden det meste er laget i støpt plast.

G-Shock Move blir tilgjengelig løpet av mai 2020, i sort, gult og hvitt (GBDH1000-1A7), men også i sort (GBDH1000-1A7).

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde