TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Kul DJ-app for Spotify

Pacemaker for iPad lar deg blant annet spille to sanger samtidig fra din Spotify.

forfatter
Publisert 04.02.14 - 09:22

Den svenske appen Pacemaker for iPad gir direkte tilgang til Spotifys enorme musikkutvalg, og for første gang får man mulighet til å spille to Spotify-sanger samtidig. Forutsatt at du har et Spotify Premium-abonnement.

Pacemaker er gratis å laste ned, og gir deg i utgangspunktet mulighet for å laste to sanger og spille de av samtidig, og crossfade mellom disse. De kan også automatisk justeres til samme BPM, og du kan gjøre enkle EQ-innstillinger for å blande sporene sammen lydmessig.

Endre effekter som loops, roll, romklang og ekko koster penger og kjøpes i appen.

Se reklamevideoen her:

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljene om de nye mobilene. Og for første gang får Nord-serien også et par trådløse ørepropper.
Beste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gjør nesten iPad Pro rangen stridig som markedets beste nettbrett. Dessverre er skjermen fortsatt basert på gammel teknologi.
En æra er forbi iPods 21 år lange historie er nå over. Apple produserer ikke flere eksemplarer av iPod Touch
Sony lanserer ny toppmobil til entusiaster Den nye Android-smarttelefon fokuserer spesielt på video og fotografi
Praktisk lader og stativ for hjemmekontoret Lader mobile, øreproppene, og passer på hodetelefonene dine.
Bli en bedre golfspiller Garmin vil hjelpe deg med å prestere på golfbanen
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend